Peg Parnevik avslöjar skönhetsingreppet – ärliga orden: ”Ser helt knäpp ut”

Peg Parneviks avslöjande om skönhetsingreppen
Peg Parneviks avslöjande om skönhetsingreppen - Foto: Fredrik Sandberg/TT, Björn Larsson Rosvall/TT
Dela på Pinterest
Peg Parnevik avslöjar vilket skönhetsingrepp hon gjort. – Det var jättejobbigt, säger hon i podden ”Peg och Penny”

2024 är Peg Parneviks, 28, år. Inte nog med att hennes karriär har blomstrat och att hon under sommaren är ute på sverigeturné, har hon även släppt flera framgångsrika låtar under våren. I höst kommer vi även få se henne i tv-rutan som en av de nya jurymedlemmarna i ”Idol 2024. 

Varje måndag hör vi henne även i podcasten ”Peg och Penny” som hon driver tillsammans med systern Penny Parnevik, 26. I podden får lyssnarna lära känna systrarna på djupet och de pratar om allt mellan himmel och jord. I det senaste avsnittet läste de upp fördomar om sig själva som lyssnarna hade fått skicka in och det avslöjades en och annan sak. 

Så är relationen mellan Peg och Penny 

Systrarna har en nära relation till varandra och de pratar ofta om sina kärleksrelationer och sin uppväxt, men även om relationen sinsemellan. En av fördomarna som de läste upp var följande: 

”Penny är egentligen mer storasyster till Peg än tvärtom”. 

Vilket fick systrarna att diskutera. 

– Det är ju sen gammalt, säger Peg men Penny håller inte helt med: 

– Alltså, på ett sätt. Men om ni vet dynamiken mellan oss, så är det inte så. Ett bra exempel, vi åkte bil och du var på jättebra humör så sa jag något och du blev på dåligt humör och då kände jag ”fan”. Du förstår, det är lite lillasyster-fasoner att känna att nu blev hon arg på mig. 

– Men för det mesta så är det såhär, när det kommer till att ta fajter eller försöka ge råd eller visa vägen, då är du mycket mer storasyster. Säg att situationen är att vi ska gå på ett event, då är det som att du metaforiskt tar mig i handen och bara kom nu går vi, säger Peg. 

Efter ytterligare diskussion kommer systrarna ändå fram till att det nog ändå är så att Penny tar på sig storasyster-rollen mer än vad Peg gör. 

Pegs skönhetsingrepp: ”Helt knäpp”

En annan fördom tjejerna har fått inskickat till sig är att Peg har gjort kosmetiska fillers i sina läppar, något artisten väljer att berätta om. 

– Jag pratar aldrig om sånt, men jag gjorde läpparna för länge sen. Det här kan jag ju säga, vem bryr sig nu har det gått så många år, säger Peg. 

Penny inflikar: 

– Inte så men ja. Inte för att du ankläppar men mer, ja du hade typ inga läppar och nu har du det. Det är inte så att de växer fram. 

– Ni vet ju hur vår släkt ser ut. Det är inte så att vi är födda med jättestora läppar, vi har ju små läppar. Så ja, jag gjorde mina läppar för flera år sen. Nu känner jag att jag varken vill ha större eller mindre, de bara är. Det är ingenting jag tänker på. Jag har inte fyllt läpparna på flera år. Det var något jag ville göra när jag var 22, säger Peg och fortsätter: 

– Första gången jag gjorde det kände jag ”vad har jag gjort jag ser helt knäpp ut”, det var jättejobbigt. För mig är det något jag tycker om, jag tycker att det passar mitt ansikte. 

Peg är dock tydlig med att hon inte vill uppmana någon till att göra några ingrepp och det är därför hon valt att inte prata om det. Hon menar att det lätt kan bli fel, det gör ont och att det är ett ingrepp som ingen bör inspireras av från andra. 

– Man får göra som man vill, och jag står för mitt beslut men det är inte det jag vill stå för som artist och person. Det är inte det jag vill förespråka, konstaterar Peg. 

Peg och Penny Parnevik 2018. Foto: Claudio Bresciani/TT


Lästips: 

101 saker att göra när man har tråkigt

Då kommer barnbidraget 2024: Alla datum