Därför tror Peg Parnevik att Sebastian De la Vega ska fria: ”Vet något”

Peg Parneviks önskan att Sebastian ska fria
Peg Parneviks önskan att Sebastian ska fria - Foto: Instagram/@pegparnevik, Patrik C Österberg/ STELLA Pictures/
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De la Vega har varit tillsammans i drygt ett år. Nu berättar Peg om sin vilja att bli friad till – och varför hon tror att det snart kommer ske.

Peg Parnevik, 28, har haft ett stormigt kärleksliv. I sex år var hon tillsammans med tv-profilen Filip Lamprecht innan han plötsligt avslutade relationen över sms 2021. Uppbrottet blev väldigt uppmärksammat i media och Peg har tidigare berättat om chocken. Du kan läsa mer om det här.  

– Jag tänkte inte att vi skulle göra slut. Jag tänkte ju att vi kommer vara tillsammans för alltid. Vi kommer förlova oss snart, han kommer fria i år, sa Peg Parnevik när hon gästade podcasten "Brottarbröder". 

Efter relationen med Filip blev Peg tillsammans med musikproducenten Jesper Niklasson, men paret gick skilda vägar våren 2023 efter knappt två år tillsammans. 

Filip Lamprecht och Peg Parnevik 2019. Foto: Stella Pictures

Peg Parnevik om ålderskillnaden med Sebastian De la Vega

Idag är Peg i en lycklig relation med pojkvännen Sebastian De la Vega, 38, paret träffades på en dejtingapp och pratade en del innan de träffades. Men när hon väl offentliggjorde relationen menade hon att Sebastian var ”the one”. 

– Jag tror att det har tagit mig en stund att landa i det. Innan har det varit så här, visa upp det för alla, prata om det i podden, det har blivit jätteofficiellt. Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubbla, sa hon till Aftonbladet då. 

Sedan dess har Peg pratat mycket pojkvännen och deras relation i sin podcast ”Peg & Penny”, där har hon bland annat nämnt att hon känner sig "riktigt lugn" för första gången och hon pratat en del om åldersskillnaden mellan henne och pojkvännen

– Jag fyller 29. Jag fattar att det är många år mellan, men vi är ganska jämna nu, har hon tidigare sagt i podcasten. 

Hon har även pratat om sin önskan att Sebastian ska fria till henne, att de går i terapi ihop och berättat när de ska skaffa barn tillsammans. 

Därför trodde Peg att Sebastian skulle fria 

När det vankades midsommar i Sverige passade Peg och Sebastian på att åka på en härlig semester tillsammans. De packade väskorna och flög till Sorrento i Italien för lite välförtjänt semester innan Pegs hektiska turnésommar drar igång på allvar. 

Men inför avresan berättade Peg i podden ”Peg och Penny” att hon misstänkte att Sebastian skulle fria till henne under semestern. 

– Nu kan jag säga det här i podden, så får vi se om det händer. Jag vet att det inte kommer hända, men jag hoppas, säger Peg. 

– Vadå du tror att han kommer fria? Du hoppas alltid. Men Peg, åk inte och hoppas. Storbråk om det inte sker, säger Penny Parnevik

Peg säger att hon alltid känner att ett frieri är nära men att hon alltid har fel. Men denna gång har hon en magkänsla. 

– Det var något vi pratade om, möhippor, frierier och diamanter. Och Philippa (Parnevik reds. amn) gav mig en blick, och då kände jag att hon vet något, säger Peg. 

– Tror du han skulle berätta något för Philippa?, frågar Penny. 

– Ja, det känns som de har ett band. Jag tror att han tänker att Philippa har bäst koll. 

Barnbeskedet med Sebastian 

Men det var även en annan sak som Sebastian sa under samtalet med sin vän som fick Peg att tro ännu mer att hennes misstankar om frieri kanske stämmer denna gång:

– En annan grej som stärker min teori är att han pratade i telefon med hans kompis, framför mig. Så frågade hans kompis om vi ska ha barn snart. Då sa Sebastian ”Peg vill vara gift först”. 

Peg berättar att hon är traditionell och vill vara gift innan hon får barn. Hon vill heller inte vara gravid på bröllopet eller precis nyförlöst. I samtalet gav Sebastian en indikation på ungefär när frieriet kommer, men även ett barnbesked: 

– Kanske om två år, men vi vill gifta oss först. Då kände jag ”om två år, då måste det hända snart”, säger Peg och syftar på ett frieri. 

Peg och Sebastian är hemkomna från Italien och vad man kan urskilja från hennes senaste instagram inlägg, ser det inte ut som att Sebastian gick ner på knä och friade till flickvännen. Det saknas åtminstone en förlovningsring på hennes vänstra ringfinger.