Penny Parnevik avslöjar intima detaljen med Douglas: ”Barnen kommer på oss”

Penny Parneviks intima avslöjande
Penny Parneviks intima avslöjande - Foto: STELLA PICTURES, SVT
Dela på Pinterest
Penny Parnevik och Douglas Murray har varit gifta sen 2022 och tillsammans har de tre barn. Nu berättar Penny att barnen ofta kommer på dem när de har sex.

Penny Parnevik, 27, och maken Douglas Murray, 43, blev äkta makar under sommaren 2022 efter att ha varit förlovade i tre år. Under pandemin tog paret sitt pick och pack och flyttade från USA och bosatte sig i Stockholm. Tillsammans har paret barnen Atticus, Pebble, och nytillskottet Achilles

Att ha fullspäckade karriärer och tre småbarn hemma kan sätta käppar i hjulet för intima stunder för föräldrarna – men det är ingenting som påverkar Penny och Douglas. I podcasten ”Peg och Penny” öppnar Penny upp sig om samlivet med Douglas. 

Douglas Murray och Penny Parnevik 2018. Foto: Sören Andersson/TT


Intima avslöjandet med Douglas

Penny är en frispråkig kvinna som gärna delar med sig av detaljer om sitt privatliv. När hon under våren 2024 gästade podcasten ”In bed with Emilia” med profilen Emilia de Poret, berättade hon hur de får till de intima stunderna i vardagen. 

– Det här kanske är lite kontroversiellt men vi ligger när barnen är i rummet. Inte i samma säng. Vi har inte så mycket plats i vår lägenhet så om alla ligger och sover någonstans, då har vi sex, säger hon och fortsätter: 

– Eller så springer vi in på toaletten ibland. Man måste prioritera sig själv och känna sig sexig, det kanske man inte alltid gör när man är mamma. 

Penny: ”Våra barn kommer på oss för ofta”

I det senaste avsnittet av Pennys egna podcast ”Peg och Penny”, som hon driver ihop med Peg Parnevik kommer hon återigen in på sexlivet med Douglas. 

Systrarna besvarar nämligen lyssnarnas fördomar, och en av fördomarna lyder: 

”Sexlivet blir sämre efter barn”

– Nej, bättre. Men alltså, våra barn kommer på oss för ofta. Det kommer vara deras trauma, säger Penny. 

– De har sett er ha sex?, frågar Peg varpå Penny svarar: 

– Ja och då säger Douglas alltid ”vi brottas!”, det är så hemskt. 

Peg tar då tillfället i akt och berättar att hon har tydliga bilder i huvudet från när hon själv gått in och råkat se deras föräldrar mitt under akten. 

– Jag kan fortfarande i mitt huvud se när mamma och pappa har sex. Och jag minns en gång när vi var på en resa att de låste dörren och fick jag total panik och började gråta för jag trodde vi skulle bli kidnappade. 

Penny menar att det kan finnas fördelar med att normalisera att föräldrarna låser dörren om sig i ett ”det här är mitt rum”-syfte och att det kan vara bra för barn att veta skillnaden. 

– För vi har det för öppet. ”Kom in, kom in när ni vill, ni behöver inte knacka”, det är inte okej. 

Douglas Murray, Penny Parnevik och barnen Pebble och AtticusFoto: Mickan Palmqvist/TT

Missa inte: 

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare

Skojiga lekar för barn mellan 3 och 5 år

Får man vabba när den andra föräldern är ledig?