Starka reaktioner efter Ciara Zelmerlöws lättklädda video: ”I tårar”

Starka reaktioner efter Ciaras video
Starka reaktioner efter Ciaras video - Foto: Caisa Rasmussen/TT, Instagram/@ciarazelmerlow
Dela på Pinterest
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw har varit gifta sedan 2019. Nyligen berättade Måns att parets relation inte var på topp och kort därefter lämnade Ciara landet. Nu lägger hon upp en video som blivit mycket uppmärksammad.

Ciara Zelmerlöw, 37, gifte sig med artisten Måns Zelmerlöw, 37, i september 2019. Sedan dess har de fått två gemensamma barn, Albert och Ossian. Nyligen uppmärksammades det att Måns blivit avföljd av sin fru på sociala medier. Detta ledde till en rad spekulationer om att något inte stod rätt till i äktenskapet.

Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES

I samband med detta började rykten florera om att en svensk popartist blivit gripen för sexköp, vilket i sin tur ledde till att falska rykten om att det skulle handla om Måns Zelmerlöw började spridas. Något han dementerade i Aftonbadet

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa han till tidningen. 

– Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn. 

Ciara Zelmerlöw lämnar landet 

Därefter uttalade sig Ciara om relationen och bekräftade att den var skakig. 

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i ett mejl till Aftonbladet tidigare i juni. Enligt tidningen ska hon även beskrivit sin framtid med som "osäker". 

Efter uttalandet har Ciara Zelmerlöw setts umgås en del med sitt ex, Frazer Brent, som hon har sonen Archie tillsammans med. 

Måns och Ciara har spenderat majoriteten av sen senaste tiden, på olika platser: Ciara i England där familjen bor och Måns i Sverige. Men nu har Ciara lämnat landet. Senaste dagarna har hon nämligen spenderat på spanska semesterön Mallorca tillsammans med en vän. 

Av bilderna att döma ser de ut att ha det riktigt härligt. 

Starka reaktioner efter avklädda videon

En av inläggen Ciara har publicerat från resan har blivit extra uppmärksammad. Det är nämligen en video som Ciara och vännen spelat in från en solstol, där Ciara ska testa ska lyfta upp ett glas med foten och hälla på sin vän. Hon lägger sig då på vännen och lyckas utföra uppdraget utan problem. 

Du måste lägga din rumpa på min rumpa”, säger vännen i videon. 

"Fuck my life", kommenterade Ciara till videon. 

I kommentarsfältet regnade kommentarerna in: 

”Omg jag vill åka på semester med er två” 

”Hysteriskt” 

”Omg jag älskar det här. Hysteriskt roligt” 

”Detta fick mig bokstavligen i tårar”

Läs mer: 

Skojiga lekar för barn mellan 3 och 5 år

Sommarlov med barn – 15 aktiviteter till sommarlovet