Zoes Fay Browns chock med Kalí – ärliga orden om sonen: ”Snälla...”

Zoes chock med Kalí
Zoes chock med Kalí - Foto: Instagram/@zoefaybrown, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
I september 2023 välkomnade Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown sin första gemensamma son: Kalí. Nu beskriver Zoe chocken med sonen.

Tillskillnad från sina yngre syskon har Oliver Ingrosso alltid varit mer sparsam med att dela med sig av sitt liv på sociala medier och syns sällan i familjens reality ”Wahlgrens värld”. Därför kom det som en chock för många när han under våren 2023 avslöjade han att han träffat kärleken och att de dessutom väntade barn tillsammans. Sedan dess har vi fått ta del mer av Olivers liv tillsammans med flickvännen Zoe Fay Brown och deras son. 

Så träffades Oliver och Zoe

Oliver och Zoes kärlekshistoria började för snart två år sedan, i slutet av augusti 2022 och kort efter deras möte blev de ett par.

– Jag vet inte exakt när det var, men jag skulle vilja säga oktober eller november. Det gick hyfsat snabbt i alla fall, har Ingrosso tidigare sagt i ”Framgångspodden”. 

Och sedan gick allt ännu snabbare. Bara någon månad senare fick paret reda på att Zoe var gravid och den 6 september 2023 föddes sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso

Zoes nya barnbesked 

Tidigare i somras höll Zoe en frågestund på Instagram, där hon besvarade följarnas frågor. En av frågorna hon fick till sig var: 

”Vill du ha fler barn i framtiden”

Och efter att ha varit mamma i mindre än ett år, känner sig Zoe sugen på att utöka familjen ytterligare – iallafall i framtiden. 

Hon svarar: 

”1000000% många fler om jag får bestämma”

Foto: Instagram/@zoefaybrown

Zoes chock med Kalí

Familjen Wahlgren-Ingrosso är helt upp över öronen förälskade i nytillskottet i familjen och under hans nio månader på jorden, har familjen delat med sig av bilder på Kalí och gång på gång skriver de hur mycket glädje de tillför familjen. 

De skapade den vackraste lilla pojken, på insidan och ut”, skrev Bianca Ingrosso nyligen på sin Instagram story. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

För de som följer familjen på Instagram har man alltså fått hänga med i utvecklingen av den lilla gossens första år. Vi har bland annat fått se honom ta sina första steg på gräsmattan på Björkhaga, Norra Lagnö, där både Oliver och Pernilla Wahlgren, tog sina första steg. 

Och visst går det snabbt. På Instagram delar Zoe med sig av chocken över att hennes lilla bebis blivit så stor, på så kort tid. 

”Snälla han har blivit så stor? Stoppa tiden”

Foto: Instagram/@zoefaybrown

Lästips: 

Skojiga lekar för barn mellan 3 och 5 år

Får man vabba när den andra föräldern är ledig?