Benjamin Ingrossos stora skräck – fans bröt sig in: ”Ett ljud utanför dörren...”

Benjamin Ingrosso fick ovälkommet besök
Benjamin Ingrosso fick ovälkommet besök - Foto: Claudio Bresciani / TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso har många gånger berättat att han avskyr att vara själv. Och nyligen fick han ovälkommet besök – av fans som tagit sig in i hans trapphus.

Benjamin Ingrosso, 26, har haft fullt upp på senaste. Under våren var han ute på sin första internationella turné ”Better Days Tour” där han besökte flera storstäder i Europa. Sedan släpptes första delen av hans dokumentärserie ”This is Benjamin Ingrosso”, på streamingtjänsten MAX. Och nu är han högaktuell med sin sommarturné. Mitt i Benjamins hektiska schema förlorade han även sin morfar Hans Wahlgren. 

När Benjamin nyligen satt hemma i sin lägenhet mellan hans inbokade spelningar, fick han ett oväntat besök som inte alls uppskattades av artisten. 

Benjamin om ensamheten 

I början av året flyttade Benjamin Ingrosso in till sin alldeles egna lägenhet, en sekelskiftslägenhet i Vasastan. 

Benjamin har vid flera tillfällen de senaste åren pratat öppenhjärtligt om hur mycket han ogillar att vara ensam. Helst av allt vill han vara omringad av nära och kära hela tiden. Han har till och med skrivit en låt om det: 

I min lägenhet. Det är där jag känner ensamhet. I min lägenhet, yeah. Jag hatar att känna ensamhet”, lyder refrängen i Benjamins låt ”I min lägenhet” 

Benjamins skräck 

Nyligen inträffade något som troligtvis inte lindrade rädslan för att vara ensam. Han fick nämligen ovälkommet besök i trapphuset. Det är när Benjamin träffar den norska tidningen l VG inför en spelning i Kristiansand, berättar han om den otäcka upplevelsen. 

– I förrgår satt jag hemma i lägenheten och spelade piano och så hör jag ett ljud utanför dörren, säger han till tidningen och fortsätter:

– Då tittade jag ut genom kikhålet i dörren och då stod sju personer utanför min dörr och lyssnade. 

Benjamin menar att han blev chockad över att fansen lyckats ta sig hela vägen upp i trapphuset och till hans ytterdörr. En tjej stod kvar tills dess att Benjamin skulle lämna lägenheten på kvällen. 

– Det var lite obehagligt, berättar han till VG. 

Visare berättar Benjamin att han misstänker att någon av hans grannar släppt in personerna i byggnaden. Morgonen därpå hittade han även ett långt brev på sin dörrmatta som fansen lämnat till honom. 

Läs mer: 

Allt du vill veta om Molly Hammar: Föräldrar, "Idol" och relationen till Benjamin Ingrosso

Så gör du om ditt barn är stucket av en bålgeting