Laila Bagges klädval på kollegans bröllop möts av reaktioner: ”Herregud”

Laila Bagges klädval på kollegans bröllop hyllas
Laila Bagges klädval på kollegans bröllop hyllas - Foto: Christine Olsson/TT, STELLA Pictures/Peter Johansson
Dela på Pinterest
Nyligen gifte sig radioprofilen Roger Nordin med sin Jonas Elgh. Bland gästerna var kollegan Laila Bagge, och hennes klädval för bröllopet har skapat starka reaktioner.

Nyligen gick bröllopet mellan radioprofilen Roger Nordin och kärleken Jonas Elgh. Paret sa ja till varandra framför 140 gäster i Storkyrkan i Gamla stan och sedan firades kärleken med en storslagen fest. På plats var flera av kollegorna från ”Rix morronzoo”, bland annat Ola Lustig och Laila Bagge

Förutom det vackra bröllopet var det något annat som hamnade i fokus under dagen – nämligen Laila Bagges klädval för den stora dagen. 

Roger Nordin och Laila Bagge. Foto: STELLA PICTURES


Stora bröllopslyckan 

Roger Nordin och Jonas Elgh träffades redan 2014 men valde efter en tid att gå skilda vägar. Paret hittade sedan tillbaka till varandra och efter pausen har de varit dem. 

– Jag och Jonas pratade redan 2017 om att gifta oss så detta är verkligen något vi båda längtat efter och något som känns helt naturligt. Vi ser fram emot en fantastisk helg med mycket kärlek och förhoppningsvis sol, sa Roger till Aftonbladet  strax innan vigseln. 

På Instagram delade Laila Bagge med sig av festligheterna: 

Reaktionerna efter Lailas klädval 

Laila bar en kort, rosa ballongkjol och matchade denna med en spetstopp. Hon har tidigare fått kritik av sina följare som anser att hon bär alldeles för korta kjolar, något Laila gick ut och bemötte med ett argt inlägg på Instagram: 

”Är det inte lite konstigt att vi år 2024 reagerar på om någon har kort kjol som är över 50? Att dessutom försöka ”shamea” och känna att man behöver berätta att det inte är ok pga ålder, för någon man absolut inte känner är för mig helt obegripligt”

Läs mer: Efter uppbrottet från Korosh – Laila Bagge kritiseras för bilderna: ”Du har börjat...”

Men nu är tonen i kommentarsfältet helt annorlunda, hyllande kommentarer rasslar in och följarna berömmer Lailas klänning från bröllopet. 

”Tycker du är liknar ”Carrie Bradshaw ” Full av liv, glädje och en jäkla utstrålning” 

”Du är hur läcker och snygg som bara den! Länge leve det korta!”

”Du är så fin och kläderna passar dig så himla bra”

”Så snyggt. Och man kan visst gå klädd i detta i vår ålder”

”Så snygg!!! Nu kommer alla haters go bananaz för herregud man kan inte se ut sådär som 50+! DET kan man visst. Så jädrans snygg!!”

Missa inte: 

Laila Bagges markering mot Korosh i nya bikinivideon

Allt om Ludvig Åberg: Flickvän, familj och längd

stats