Janni Delérs avslöjande om skönhetsingreppet: ”Jätteorolig”

Janni Delérs avslöjande om skönhetsingreppet
Janni Delérs avslöjande om skönhetsingreppet - Foto: Instagram/@jannid
Dela på Pinterest
Influencern Janni Delér avslöjar ännu ett skönhetsingrepp hon gjort.

Influencern Janni Delér har under åren blivit en stor profil på sociala medier. Inte minst på Youtube där hon tillsammans med sin ex-man Jon Olsson blev ett av de största paren på plattformen. De gifte sig på stranden i Marbella 2018 men 2022 kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. 

Efter skilsmässan har Janni flyttat hem till Sverige igen och ryktet om att hon är tillsammans med hockeyspelaren Dick Axelsson, som hon setts umgås med en hel del den senaste tiden. Men ingen av dem har bekräftat relationen. 

Janni om skönhetsingreppen 

Förutom att jobba heltid med sina sociala plattformar driver Janni en podcast tillsammans med sin syster Michaela Delér, "Two of a kind". I podden pratar systrarna om sitt liv och i ett äldre avsnitt har Janni berättat om hur hon ställer sig till sin bröstoperation som hon gjorde när hon var 23 år gammal, idag när hon är äldre. 

– Jag är också kluven, ska man bara ta ut skiten eller ska man sätta in nytt? Alltså jag vet inte, säger Janni i podden. 

Janni tillägger att hon inte lade in så stora implantat men att hon är kluven till om hon ska ta ut implantaten helt eller göra om brösten helt. 

Janni har även gjort en läpptatuering. En kosmetisk behandling som gör att du inte alltid behöver läppstift eller läppglans för att få färg på läpparna. På Instagram skrev hon:

”Gjorde någonting den här veckan som jag har velat göra i åtminstone två år men har inte vågat. Jag gjorde lip blush!! Mina läppar har knappt någon naturlig färg så jag har alltid läppstift för att 'se levande ut”, inleder Janni och fortsätter: 

”Så exalterad på resultatet, vilket kommer bli 100% om några veckor”

Foto: Instagram/@jannid

Jannis skönhetsingrepp: ”Jätteorolig”

I ett nytt avsnitt av podden diskuterar systrarna skönhetsbehandlingar och de båda berättar att de gör botox med jämna mellanrum. När avsnittet spelades in hade de bara några dagar tidigare varit och fyllt på botoxen. 

– Du var ju lite osäker när du kom dit om du skulle fylla på eller inte, säger Michaela och Janni tar vid: 

– Ja, jag har sett att man inte ska fylla på så ofta men då sa hon (sjuksköterskan reds. anm) att det inte stämmer. 

Vidare säger Michaela att man inte ska göra botox för ofta och att man gärna ska låta kroppen bryta ner ämnet lite innan man injicerar mer. 

– Jag gör ju mina käkar två gånger per år och den här gången hade det verkligen gått ut. Så jag tror att du och jag har någon sjuk förbränning med läkemedel, säger Michaela. 

– Det sa sjuksköterskan första gången jag gjorde botox, då gick det ut efter typ tre veckor för då gjorde jag så lite eftersom det var första gången och jag var jätteorolig och sa att jag ville ha jättelite och att de bara skulle placera det mellan ögonbrynen, säger Janni och fortsätter berätta att hennes kropp bryter ner botoxen snabbt varje gång. 

Läkaren hade då uppmanat henne att kolla upp sin sköldkörtel, eftersom det inte är normalt att kroppen bryter ner läkemedlet så snabbt. 

– Jag kollade den och allt var okej. Då sa han att vissa bara har jättesnabb förbränning. 

Michaela inflikar då att hon har liknande problem och att det troligtvis är något med deras genetik. 

Lästips: 

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso

Sommarpratare 2024: Här är datum för alla Sommar i P1-värdar