Pernilla Wahlgren talar ut – ärliga orden om Biancas kärleksliv

Pernilla Wahlgrens ord om Biancas kärleksliv
Pernilla Wahlgrens ord om Biancas kärleksliv - Foto: Discovery+, MAX
Dela på Pinterest

Att Pernilla Wahlgren, 56, har en nära relation till sina fyra barn, råder det ingen tvekan om. Man ser ofta familjen umgås på middagar ute på stan eller hemma hos någon. Hösten 2023 utökades familjen med Oliver Ingrossos son Kalí och sedan dess verkade familjen kommit varandra ännu närmre. 

När tidningen Mamas årliga gala ”Åres Mama” gick av stapeln i våras utsågs Pernilla Wahlgren till ”Årets Mama-ikon” och i samband med utmärkelsen berättade hon om relationen till sina barn i en intervju med tidningen: 

– De är mina bästa vänner. De är mitt allt. Vi älskar att umgås, att skratta tillsammans. Det händer mycket, det är rörigt, men vi bråkar inte längre. Inte ens jag och Bianca, hör och häpna. Mina barn är det absolut viktigaste i mitt liv och de som jag dör för. Stackars Chrille, min man, han kommer verkligen tvåa, haha. Men det är det som är skönt att träffa en man som har egna barn och barnbarn. Han är likadan mot mig. 

Pernilla Wahlgren ihop med alla barn och barnbarn. Foto: STELLA Pictures

Bianca och Pernillas relation 

Men relationen till barnen har inte alltid varit så bra. Speciellt relationen med Bianca Ingrosso. Under Biancas tonår var det mycket bråk mellan mor och dotter. 

– Den mest utmanande perioden var Biancas tonårsperiod, som var jättejobbig för oss. Hon var utåtagerande och lite gränslös, och jag kände mig ofta maktlös som ensamstående förälder utan stöttning, sa Pernilla till Mama. 

Men i och med inspelningarna av ”Wahlgrens värld” har relationen sakta men säkert reparerats och är idag bättre än någonsin. I en intervju med Hälsoliv 2020 berättade Pernilla och Bianca hur realityserien hjälp dem komma varandra närmre. På frågan hur de skulle beskriva deras relation, svarade Pernilla: 

– I dag är den helt fantastisk. Vi står varandra otroligt nära. Jag är väldigt tacksam för att Bianca rådfrågar mig om saker, berättar om allt och vill ha mig så mycket i sitt liv. Jag älskar att hänga i hennes mysiga lägenhet. Där äter vi en massa god mat, kollar på film och catchar upp. Vi skrattar väldigt mycket. Humorn är vår gemensamma nämnare. Vi har jobbat på vår relation båda två. Väldigt många skriver att de är avundsjuka på vår relation. 

Bianca höll med och påpekade att de umgås på samma sätt som Bianca gör med sina tjejkompisar. 

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso 2023. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg


Läs mer: Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgren: “Helt jävla spårad”

Pernillas ord om Biancas framtida partner 

Under åren som gått sedan ”Wahlgrens värld” hade premiär, har både Pernilla och Bianca visat upp sin fina relation på sociala medier och de tar ofta till sina plattformar för att hylla varandra och visa sin uppskattning offentligt. 

Nyligen publicerade Pernilla en Instagram-story och tillägnade den till sin dotter. Hon tog tillfället i akt och hyllade Bianca. 

”Henne vill jag allt gott...! Henne vill jag se lycklig..! Henne vill jag ge allt..!”, skriver Pernilla och fortsätter skriva några ord om Biancas framtida partner: 

”Den som fångar hennes hjärta ska vara så så lycklig...!”

Foto: Instagram/@pernillawahlgren

Läs mer: 

Pernilla Wahlgrens stora oro för Bianca Ingrosso

Laila Bagges markering mot Korosh i nya bikinivideon