Bianca Ingrossos besked om lyxlägenheten – osäkerheten om flytten

Bianca Ingrossos besked om lägenheten på Mallorca
Bianca Ingrossos besked om lägenheten på Mallorca - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, MAX
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har två bostäder som aldrig tycks bli färdiga. Nu kommer hon med ett nytt besked om lägenheten på Mallorca.

Bianca Ingrosso, 29, har två bostäder som aldrig tycks bli klara för inflyttning. Det har varit långa resor med renoveringar och en ännu längre väntan för Bianca att kunna njuta av sina investeringar. 

För tre år sedan köpte hon sin 300 kvadratmeter stora våning på Östermalm i Stockholm. Lägenheten har 4 sovrum och enligt Bianca själv kostade den över 40 miljoner kronor. Lägenheten skulle däremot totalrenoveras och det är på grund av förseningar i den processen, som lägenheten fortfarande inte är klar. 

Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, hon har tidigare under året sagt att lägenheten väntas bli klar för inflyttning i slutet 2024. Något hon ser fram emot! 

Lägenheten på Mallorca 

Sen är det lägenheten på Mallorca. Som Bianca till och med införskaffade sig några månader innan hon köpte Östermalmsvåningen. I mars 2021 avslöjade hon att hon köpt en nybyggd lägenhet som beräknades stå klar året därpå. 

Nu har det gått två år sedan Bianca skulle ha flyttat in – men lägenheten är fortfarande inte klar. 

”Bygget var på paus i flera år på grund av byggstrejk, fick jag reda på när jag köpte den. Man ba super! Bra det går för mig haha! Jag försöker bara hålla mig lugn och hoppas på att den snart blir klar!”, har Ingrosso tidigare skrivit på Instagram.

Under våren kunde hon komma med ett mer definitivt besked om lägenheten. Under en frågestund fick hon frågan om när hon faktiskt får tillgång till sin semesterbostad och Bianca kunde äntligen ge lite glada nyheter: 

”Förhoppningsvis i Augusti”, svarade hon då. 

Bianca Ingrosso på Mallorca 2020. Foto: STELLA Pictures

Osäkerheten kring flytten

Men om det faktist blir en inflytt i augusti är högst oklart. I skrivande stund befinner sig Bianca på Mallorca för att hälsa på sin pappa Emilio Ingrosso, som bor där permanent. 

På Instagram lägger entreprenören upp ett bildspel med höjdpunkter från resan och i samband med detta ger hon ytterligare ett besked om sin egna lägenhet. 

”Besöker pappa. Kan inte förstå att jag snart har mitt egna andra hem här. Och ja, lägenheten är fortfarande inte klar... Mina renoveringar är inte de snabbaste...” 

Det verkar alltså som att det dröjer ytterligare innan lägenheten är färdig och redo för Bianca att flytta in i.