Efter återföreningen – Måns Zelmerlöws intima bild på Ciara: ”Vilken...”

Måns delar intim bild på Ciara
Måns delar intim bild på Ciara - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Instagram/@ciarazelmerlow
Dela på Pinterest
Det var flera månader sedan Måns och Ciara Zelmerlöw syntes ihop men nyligen återförenades paret. Nu publicerar Måns en intim bastubild på Ciara.

Det var 2019 som bröllopsklockorna ringde och Måns Zelmerlöw gifte sig med sin Ciara Zelmerlöw. Under det fem år långa äktenskapet har paret välkomnat två gemensamma barn till världen, Albert och Ossian. Ciara hade sedan en tidigare relation sonen Archie, vilket innebär att Måns även är bonuspappa. 

Den senaste tiden har det stormat kring Måns och Ciara och de har båda bekräftat att de går igenom en tuff period i äktenskapet. 

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i ett mejl till Aftonbladet i juni och enligt tidningen ska hon även berättat att hon ser på sin och Måns framtid som "osäker". 

Måns och Ciara återförenade 

I samband med att Måns öppnade upp sin kaffe- och vinbar i Båstad, syntes paret ihop för första gången på flera månader.

Måns nya projekt är en liten vin- och kaffebar, som heter ”Beans & Grapes”. Själva baren består av en vagn med en tillhörande stor uteservering med gott om plats att avnjuta en kopp java eller ett glas cava signerat Måns Zelmerlöw. 

På invigningsdagen publicerar ”Beans & Grapes” officiella instagramkonto en bild Måns och Ciara när de sitter på en trappa tillsammans med deras två barn. 

”Klart familjen kommer till öppningen av Beans & Grapes”. 

Foto: Instagram/@manszelmerlow

Intima bilden i bastun

Sedan öppningsdagen har familjen spenderat några dagar i den skånska sommarstaden och de ser sannerligen ut att njuta av tillvaron. Nyligen delade Måns en bild som fick mångas blickar på sig. 

Det är nämligen en bild på Ciara och barnen som sitter i bastun. Barnen verkar vara helt utan kläder men har fått små täckande emojis över sig – och en vacker utsikt speglas i glasdörren. 

”Vilken kväll”, skriver Måns till bilden.

Så härligt! 

Foto: Instagram/@manszelmerlow


MISSA INTE: 

Allsång på Skansen 2024: Programledare, datum och hela listan med artister 

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare