Efter ryktet om uppbrottet – Måns Zelmerlöw och Ciara syns ihop igen

Ciara och Måns Zelmerlöw återförenas
Ciara och Måns Zelmerlöw återförenas - Foto: Instagram/@ciarazelmerlow, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Både Måns och Ciara Zelmerlöw har talat öppet om att de går igenom en tuff tid i äktenskapet. Och under våren har de inte synts ihop alls. Men nu har paret återförenats.

Det var 2019 som bröllopsklockorna ringde och Måns Zelmerlöw gifte sig med sin Ciara Zelmerlöw. Under det fem år långa äktenskapet har paret välkomnat två gemensamma barn till världen, Albert och Ossian. Ciara hade sedan en tidigare relation sonen Archie, vilket innebär att Måns även är bonuspappa. 

Men under våren har paret genomgått en tuff period. Det började med att Ciara avföljde sin make på Instagram och sedan började ryktena om deras uppbrott florera. Båda parterna har uttalat sig i media om situationen och bekräftat att de går igenom en tuff period i äktenskapet. 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation, sa Måns till Aftonbladet i maj. Och några veckor senare uttalade sig även Ciara till tidningen. 

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i ett mejl till Aftonbladet i juni och enligt tidningen ska hon även berättat att hon ser på sin och Måns framtid som "osäker". 

Paret syns inte ihop 

Det har gått flera månader sedan paret syntes ihop. Paret har inte ens befunnit sig på samma plats i världen. Ciara har varit i England där familjen är bosatta, Måns i sin tur har befunnit sig i Sverige med deras gemensamma barn. 

Under Måns tid i Sverige har han ägnat sig åt ett helt nytt jobbprojekt. Måns har som bekant sitt egna vin och nu har han öppnat en bar! 

Det är en lite vin- och kaffebar i Båstad, som heter ”Beans & Grapes”. Själva baren är en liten vagn men med en stor uteservering med gott om plats att avnjuta en kopp java eller ett glas cava. 

– Det finns inget bra renodlat kaffeställe i Båstad. Det har jag retat mig på i flera år och därför tänkte jag till slut att jag får öppna ett eget. Jag vill helt enkelt att folk ska kunna få sig en riktigt god kopp kaffe, sa Måns till Båstadstidningen Bjäre Nu.

Ciara och Måns återförenas

Det är i samband med invigningen av kaffevagnen som paret Zelmerlöw syns ihop igen. För första gången på flera månader. 

Det är ”Beans & Grapes” officiella instagramkonto som fångar en bild Måns och Ciara när de sitter på en trappa tillsammans med deras två barn. 

”Klart familjen kommer till öppningen av Beans & Grapes”. 

Foto: Instagram/manszelmerlow

Missa inte: 

Penny Parnevik: Bröllopet med Douglas Murray, barnen och lyxiga uppväxten

Lista på mjuka pojknamn – 50 fina namnförslag till pojkar

Så gör du om ditt barn är stucket av en bålgeting