Laila Bagge bryter tystnaden om uppbrottet från Korosh – så är relationen idag

Laila Bagge om relationen med Korosh
Laila Bagge om relationen med Korosh - Foto: Instagram/@lailabagge, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Laila Bagge och Korosh Kananian gick skilda vägar i april i år, efter nio år som par. Nu berättar Laila om relationen till exet idag.

Det var i slutet av april som tv- och radio-profilen Laila Bagge, 51, meddelade att hon och sambon Korosh Kananian, 33, hade gått skilda vägar efter nio år tillsammans. 

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft nio underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner” , skrev Laila på Instagram då. 

Laila och Korosh kärlekssaga inleddes 2015 när de träffades under en utekväll. Det slog direkt gnistor mellan dem och kort därefter blev de ett par. 

– Jag var egentligen väldigt trött och var nog väldigt dryg och ville egentligen bara åka hem tror jag. Då var det min kompis som sa att vi tar bara ett glas vin och sen kan du få åka hem. Sedan stod han där och så tyckte jag att han var ju charmig. Och blev genast på lite bättre humör, har Laila tidigare sagt till Aftonbladet. 

Under deras nio år långa relation var de öppna med att de försökte utöka familjen och skaffa barn ihop. Men efter flera misslyckade försök, valde de att lägga barnplanerna på hyllan. 

– Vi försökte och vi kände att nej, livet går inte bara ut på att hålla på att försöka om och om igen.

2020 startade Laila Bagge och Korosh Kananian skönhetsföretaget Kolai ihop. Företagsnamnet är en sammansättning av parets namn. Huruvida ex-paret kommer fortsätta jobba ihop efter separationen eller inte är fortfarande oklart.

Så är relationen idag 

Sedan relationen avslutades har Laila Bagge inte pratat om uppbrottet i så många ord. I en intervju med Expressen berättade hon nyligen om hur parets relation ser ut idag – tre månader efter uppbrottet. 

– Jag och Korosh har brutit. Och vi är vänner. Det är inte mer än så. Vi fick nio fantastiska år tillsammans och vi är fortfarande vänner, säger hon och fortsätter: 

– I bland blir det så. Jag och Anders (Bagge, reds anm.) bröt också för tjugofem år sedan och vi är också vänner. 

Hon menar att det går att vara vän med ett ex, om relationen tog slut på rätt sätt. 

– Det där med att vara kompis med ett ex. Jag tror att det i mina fall handlar mest om hur det tog slut. Tar det slut på ett sätt så att båda kan vara vänner så är det inga problem.

stats