Allt om Kenza Zouiten: Ålder, make, barn, familj, pappa och miljonbolagen

Allt om Kenza Zouiten
Allt om Kenza Zouiten - Foto: Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Kenza Zouiten slog igenom som bloggare och är idag en av Sveriges största influencers. Här är allt du vill veta om henne!

Kenza Zouiten Subosic började blogga redan som tonåring och var en av de första som gjorde sig ett namn i branschen. Det betyder att hon jobbat som influencer i mer än halva sitt liv. Läs mer om influencern, entreprenören och modellen här! 

Kenza Zouiten ålder – hur gammal är hon? 

Kenza Zouiten föddes den 21 april 1991. Det innebär att hon fyllde 33 år under våren 2024.

Kenza Zouiten längd – hur lång är hon? 

Enligt uppgifter från Wikipedia är Kenza 172 centimeter lång. 

Har Kenza Zouiten pojkvän eller man?  

Kenza Zouiten träffade sin stora kärlek Aleksandar Subosic, redan 2009 när hon var 18 år gammal. Det var på galan ”Det stora bloggpriset” som parets vägar korsades, vid tidpunkten jobbade Aleksandar på ett företag som sålde in annonser på bloggar. Strax efter första mötet började de dejta och 2016 gick Aleksandar ner på knä och friade under Kenzas 25-årsfest.

Paret gifte sig 2017 och Kenza lade då till hans efternamn och blev officiellt: Kenza Zouiten Subosic. 2019 välkomnade de sitt första barn till världen.

Har Kenza Zouiten barn?

Kenza har varit öppen med sina svårigheter att bli gravid och har berättat i sina sociala medier att hon lider av för tidigt klimakterium. Men efter flera misslycka IVF-försök blev paret på naturlig väg gravida och fick sonen Nikola 2019. Två år senare välkomnade de lillebror Danilo och 2023 utökades familjen med ytterligare en son, Sasha. 

Hon har vid flera tillfällen berättat om drömmen att ha en stor familj och skulle gärna vilja ha ett fjärde barn. 

Kenza Zouiten familj – relationen till pappan

Kenza Zouiten är halvsvensk och halvmarockan. Hennes mamma är från Sverige och hennes pappa från Marocko. Hon är förr och uppvuxen i Nacka, strax utanför Stockholm, men familjen flyttade till Marocko när Kenza var två år gammal fram tills dess att hon fyllde sex. Kenza har även en lillebror. 

Under många år hade Kenza en komplicerad relation med sin pappa och i sin blogg berättade hon flera gånger om deras bristfälliga relation. Han ska vid flera tillfällen ha ljugit och lurat henne på pengar, tills dess att hon till slut sa hon upp kontakten med honom.

Efter några år utan kontakt började de slutligen prata med varandra igen. Men kort därefter avled pappan efter en tids sjukdom. 

”I lördags så somnade min pappa in. Vi trodde att vi hade lite mer tid kvar, men han fick en infektion och var redo att lämna. Det hela gick väldigt fort och pappa led inte. Men sorgen är ofattbar… Jag hade vant mig vid att ha honom i mitt liv igen. Prata med honom. Krama honom. Skratta med honom. Och nu är han borta igen. Jag går sönder”, skrev hon då på sin blogg.

Var bor Kenza Zouiten? 

Kenza och familjen bor i en 130 kvadratmeter stor lägenhet med fem rum i Vasastan i Stockholm.

2022 avslöjade paret även att de köpt ett lantställe i Norrtälje. Gården renoverades och i slutet av sommaren året därpå kunde paret äntligen flytta in i fritidshuset. 

Är Kenza Zouiten influencer? 

Kenza är en av de första influerarna i Sverige. Hon startade sin blogg redan 2006 och det blev startskottet för hennes karriär. På bloggen delade hon med sig av sitt liv, som många unga tjejer kunde känna igen sig i. Idag fortsätter hon att flitigt dela med sig av sin vardag, men det sker främst på Instagram och Youtube. Hon har i skrivande stund 1,8 miljoner följare på Instagram.

Ska Kenza Zouiten sommarprata i P1?

Sommaren 2024 är Kenza Zouiten en av 58 svenskar som fått det prestigefulla uppdraget att sommarprata i P1. 

”Jag har fått den otroligt stora äran att vara en av årets sommarvärdar. Mitt Sommar handlar om sorgen över en barndom som inte blev och en pappa jag aldrig fick ha. Han valde alkoholen och jag valde min egen överlevnad. När han en dag berättar att han är döende så vet jag inte om jag orkar släppa in honom igen. Går det att förlåta en förälder som aldrig ber om ursäkt? Jag är såklart jättenervös men även tacksam över att få berätta min historia för så många.”, skriver hon på Instagram i samband med offentliggörandet. 

Kenzas sommarprat sänds den 24 juli i Sveriges Radio P1 klockan 13.00 eller på streamas på Sveriges Radio Play från klockan 07.00. 

Läs mer: Sommarpratare 2024: Här är datum för alla Sommar i P1-värdar

Kenza Zouitens miljonbolag

Kenza Zouiten driver två bolag: Kenza Zouiten AB som är verksamma inom databehandling och hosting. Och det går riktigt bra för Kenza som under 2023 redovisade en omsättning på 9 916 000 kronor. Samma år hade bolaget även tillgångar på 12 162 000 kronor, enligt Alla Bolag.

Hennes andra bolag: The Every AB som omfattar hennes hårvårdsmärke. 2022 omsatte bolaget 11 959 000 kronor och hade samma år tillgångar på 2 343 000 kronor.

Har Kenza Zouiten instagram?

Kenza driver sitt instagramkonto i sitt eget namn: @kenzas, där har hon över 1,8 miljoner följare som dagligen följer hennes liv.  

stats