Molly Rustas ord om uppbrottet från Ross Andrew: ”Jag blev gravid”

Därför gjorde Molly Rustas och exet slut
Därför gjorde Molly Rustas och exet slut - Foto: Peter Johansson/ STELLA Pictures, Instagram/@mollyrustas
Dela på Pinterest
2023 kom beskedet att Molly Rustas och fästmannen Ross Andrew Paquette gått skilda vägar. Kort därefter berättade Molly att hon var gravid. Nu berättar influencern om varför det tog slut.

Förra året berättade influencern Molly Rustas, 30, att hon var gravid med sitt andra barn. Avslöjandet kom bara en månad efter att hon och ex-fästmannen Ross Andrew Paquette, 41, berättat att de valt att avbryta förlovningen och gå skilda vägar. 

Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Det är dags att läka”, skrev Molly på sin Instagram då. 

Paret bodde delvis i Spanien och delvis i sin gemensamma lägenhet på Östermalm i Stockholm. Men efter uppbrottet flyttade Molly hem till sitt föräldrahem i Dalarna, något hon berättade om i Youtube-serien ”Gravid vecka för vecka”. 

Efter en tid köpte Molly sin egen lägenhet i Vasastan i Stockholm, där hon nu bor tillsammans med sina två barn, sonen Charlie och dottern Olivia. 

"Min lilla Olivia. Jag är så tacksam och längtar efter att gå spendera resten av mitt liv med dig och din bror", skrev Molly på sin Instagram när dottern kommit till världen. 

Molly om uppbrottet 

När Molly gästar väninnorna Hanna Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallins podcast ”Måndasvibe” får hon frågan om uppbrottet och hon berättar: 

– Det beror lite på vem man frågor, det finns alltid två sidor. Men det tog slut i samband med att jag blev gravid, säger Molly men tillägger att paret hade haft en tuff tid och att uppbrottet inte kom som en blixt från klar himmel. 

– Jag upptäckte att jag var gravid och sen så för mig är det inte en självklarhet att göra en abort och det var ju heller inte planerat att jag skulle bli gravid. Alla vet ju hur barn blir till. Men det var i samband med jag blev gravid som det tog slut också. Och jag ville givetvis behålla henne.

Men när Molly får frågan om hon tror att de skulle kunna hitta tillbaka till varandra, menar hon att det inte är troligt. 

– Nej nej nej, nog för att jag är en person som ältar saker, men nu har det passerat, nu har tåget gått, säger Molly och fortsätter:

– Vi höll på lite fram och tillbaka efter, men efter ett tag så är det svårt att förlåta när det är mycket som har hänt och saker blir infekterat. Folk förändras också, det är mycket som spelar in. Men för mig kom det också till en gräns där jag kände att det gått för långt och att vi inte kunde hålla på längre.

Exet har en annan bild av hur det gick till

Till Aftonbladet har även ex-fästmannen uttalat sig om uppbrottet. Men han är inte helt enig om anledningen till att paret gick skilda vägar. 

”Att jag lämnade Molly har ingenting med att hon var gravid att göra, det visste jag inte heller vid tillfället”, skriver Ross Andrew Paquette till Aftonbladet.


stats