Starka reaktioner efter Benjamin Ingrossos nya avslöjande: ”Någon speciell”

Fansen i extas efter Benjamins avslöjande
Fansen i extas efter Benjamins avslöjande - Foto: Claudio Bresciani/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso lever ett liv i sus och dus och är ständigt aktuell med något. Nu avslöjar han en spännande nyhet som får fansen att jubla.

Benjamin Ingrosso, 26, har haft fullt upp på senaste. Under våren var han ute på sin första internationella turné ”Better Days Tour” där han besökte flera storstäder i Europa. Sedan släpptes första delen av hans dokumentärserie ”This is Benjamin Ingrosso”, på streamingtjänsten MAX. Och nu är han högaktuell med sin sommarturné. 

Han har även släppt en hel del nya låtar under våren, som ”Better Days”, ”Honey Boy” och ”Look Whos Laughing Now” som direkt klättrade sig upp till topplistorna. 

Benjamin Ingrosso på Better Days Tour i London. Foto: STELLA Pictures/Avalon

Dementerar romansryktet

Utöver en hektisk karriär har det även spekulerats en del hel om att Benjamin Ingrosso träffat kärleken igen, då han synts umgås med den australiensiska influencern Ashton Wood. 

Och det var flera tecken som antydde på att de faktiskt var ett par – inte minst att de dök upp hand i hand på ett event och att Ashton publicerat några bilder tagna inifrån Benjamins lägenhet. 

Det var först några veckor efter att ryktet tog fart som Benjamin dementerade romansen i radioprog

rammet ”Rix Morronzoo”. 

– Nej, men snälla, hur många gånger har man inte gått hand i hand med någon? Alltså jag har ju tjejkompisar som jag går hand i hand med. Alla vi är vänner, svarade Benjamin då. 

Det är alltså oklart huruvida det är något mer än vänskap mellan Benjamin och Ashton, eller om de faktiskt bara är vänner. 

Starka reaktioner efter Benjamins avslöjande

När Benjamin Ingrosso släppte låten ”Look whos laughing now” spelades bitar av låten på sociala medier i flera veckor innan den faktiskt fanns att lyssna på. Vilket fick flera fans att oroa sig för att de skulle tröttna på låten redan innan den släpptes.

Bara några veckor senare hintar Benjamin om att det är en ny låt på gång: 

– Okej, det här är en ny. Det är för när du har träffat någon speciell. Jag älskar den här låten, jag hoppas verkligen att ni också ska göra det, säger Benjamin i en video på Tiktok innan han börjar sjunga till en bit av låten. 

Och kommentarsfältet fylls av personer som skickar hälsningar till artisten om låten. 

Ska vi säga 5000 videos me låten så släpper du låten”, kommenterar en varpå en annan svarar: 

”Ge han inga idéer”

RELEASE HELST IGÅR”, skriver en annan.

Ännu en bangerrr”, kommenterar en tredje. 

FÖÖÖR BRAAAA!!!!! Orkar inte!!!!!!”, hälsar en fjärde. 

”Du gör oss aldrig besvikna”

[tiktok:https://www.tiktok.com/@benjyingrosso/video/7391904796355153185,7391904796355153185

stats