Här händer det oväntade på Benjamin Ingrossos konsert: ”Fan vad sjukt”

Oväntade händelsen på Benjamin Ingrossos konsert
Oväntade händelsen på Benjamin Ingrossos konsert - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrossos sommarturné är i full gång. Under premiärspelningen i Helsingborg under torsdagen hände något riktigt oväntat.

Benjamin Ingrossos efterlängtade sommarturné är i full gång! Under torsdagen inleddes ”Better Days Tour” i Helsingborg. Turnén är artistens största och mest påkostade hittills och på många håll i landet är biljetterna redan slutsålda. 

Under våren har han varit ute på turné i Europa och gjort succé bland sina internationella fans. Han har publicerat en hel del klipp från spelningarna och svenskarna har suttit som på nålar för att få se landets just nu, hetaste artist live. 

Och när Benjamin är i farten kan allt hända. 

Benjamin Ingrosso under turnépremiären i Sofiero. Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Benjamins nakenchock på scenen

Det blev en hel del snackisar under Benjamins europaturné – inte minst under hans stopp i Madrid när han klev ut på scenen helt naken.

Det var när han gästade Morgonpasset i P3 strax efter konserten, som han berättade om händelsen: 

– I torsdags efter giget hade jag klivit in i duschen då jag trodde att jag var klar. Men då skrek folk "en gång till, en gång till" så de hämtade ut mig igen. Det gjorde att jag fick stå helt dyngsur i handduk och köra en låt. 

– Men vadå var du naken under?, frågade programledaren David Druid.

– Jag var helt naken under, säger Benjamin.

Men nakenhet är ingenting Benjamin tar på så stort allvar. Han berättar att i princip alla som jobbar runt honom har sett honom naken. 

– Alla ljudtekniker har ju sett min så kallade "jarre", berättade Benjamin och syftade på sitt könsorgan. 

– Jarre... haha, skrattade Linnea Wikblad. 

Oväntade händelsen 

På turnépremiären hände ännu en oväntad sak på scenen – som inte har någonting med kläder, eller avsaknaden av kläder, att göra. På Instagram story delar Benjamin med sig av händelsen. 

Det är nämligen ett par som blivit uppbjudna på scenen – och mitt framför ett slutsålt Sofieo, går killen ner på knä och friar till sin flickvän. 

”Folk gifter sig efter att ha varit på Benjamin Ingrossos show”

Foto: Instagram/@benjaminingrosso

På Tiktok har det även börjat spridas klipp från händelsen där man kan se hur killen ber Benjamin ta ett steg åt sidan för att han ska få chansen att ställa en fråga till sin tjej. Benjamin tar ett steg bort från paret, och då tar killen upp en ringask och går ner på knä. 

Både publiken, Benjamin och flickvännen skriker rätt ut av den oväntade överraskningen! 

I nästa sekvens hör man Benjamin utbrista: 

– Kite? Nej inte på vigseln, då kommer jag på efterfesten. Eller vill ni ha Kite på vigseln? Vet ni vad, jag sjunger vad ni vill. Grattis! Fan vad sjukt. 


stats