Kärlekslycka: Filip Lamprecht och Linn Hegdals bilder från semestern

Filip och Linn visar upp kärlekslyckan på resan
Filip och Linn visar upp kärlekslyckan på resan - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, TV4
Dela på Pinterest
Filip Lamårecht och Linn Hegdal har varit ett par över ett år. Nu är de på semester ihop och visar upp kärlekslyckan.

I början på 2023 gick Filip Lamprecht och Linn Hegdal ut med att de var ett par och att de dessutom firade ett år tillsammans. Realtionsavslöjandet kom efter flera månader av spekulationer om att de skulle vara ett par – men ingen av de bemötte ryktena. 

Paret träffades när de dansade ihop i ”Let's dance” 2021. Vid tiden var de båda tillsammans med andra personer, men kort efter att de tagit hem vinsten i tävlingen avslutades både Filip och Linns respektive relationer. 

Sedan paret visade upp sin relation offentligt för första gången, har de frekvent delat med sig av bilder tillsammans och från deras liv ihop. 

Filip och Linns sommarplaner 

Innan sommarens ankomst berättade Filip att paret hade planer på att spendera semestern i Sverige, eftersom han älskar den svenska sommaren. 

Nyligen tog de båten ut till Sandhamn för att spendera några härliga dagar i Stockholms skärgård tillsammans med Filipa mamma, Kristin Kaspersen. 

Men Filip avslöjade också att de hade planer på att ta sig utanför Sveriges gränser. I maj berättade Filip för Expressen att paret hade en ljuvlig semester inbokad tillsammans med Linns familj. 

– Det ska bli riktigt skönt. Det ska bli nice att få en riktig sommarsemester, säger Filip.

Han passar även på att berätta om deras relation: 

– Det är så bra. Jag är så lycklig. Det är bara jättebra. 

Syns på resa ihop 

Nu har Filip och Linn återigen packat semesterväskan för att åka till varmare breddgrader – med just Linns familj. På Instagram delar Filip med sig av att det är till Grekland semestern bär av och att han är rejält taggad på att äta massor av god grekisk mat. 

”Påväg mot 30 grader där jag ska hälla i mig gyros, moussaka, tzatziki och all annan stereotypisk mat! Sen kanske bryta arm med Zeus när jag ändå håller på.”

Även Linn delar med sig av semesterlyckan och på sin Instagram story publicerar hon bland annat en bild på Filip från en solstol på stranden, med texten:

”Min skatt” 


Foto: Instagram/@linnhegdal


Foto: Instagram/@linnhegdal


stats