Peg Parnevik avslöjar – det bråkar hon och Sebastian om: ”Blir så arg”

Peg om konflikten med Sebastian
Peg om konflikten med Sebastian - Foto: Patrik C Österberg/ STELLA Pictures, STELLA Pictures/Nisse Nilsson
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Sebastian De la Vega har varit ett par i över ett år. Nu berättar Peg om en konflikt som ofta uppkommer i relationen.

Peg Parneviks, 28, karriär blomstrar som aldrig förr. I sommar är hon ute på en landsomfattande turné och i höst kommer vi se henne frekvent i tv-rutan, hon är nämligen en av de nya jurymedlemmarna i höstens säsong av ”Idol”. 

Även kärlekslivet tuffar på som tåget. Hon är sedan 2023 tillsammans med pojkvännen Sebastian De la Vega, 38. Vid tiden berättade hon att hon ville ta det långsamt med relationen, just för att hon kände att killen hon träffat var "the one". 

Sedan dess har vi fått se alltmer av Sebastian på Pegs sociala medier och relationen kommer då och då på tal i hennes och Penny Parneviks podcast ”Peg & Penny”.

Peg och Sebastian går i terapi tillsammans 

I podden delat Peg med sig av glimtar av parets vardag tillsammans, hon har bland annat avslöjat att hon och Sebastian har planer på att flytta ihop ”på riktigt”. När Peg inte är på turné och bor i sin turnébuss, spenderar paret mycket tid tillsammans i varandras lägenheter. Däremot har de inte en gemensam bostad och kan därför inte officiellt kalla sig för sambos. 

Hon har också berättat att de har börjat träffa en utomstående för att prata om deras relation

– Vi går i terapi, alla borde göra det, säger Peg. 

I början tyckte Peg att det var lite skamset att berätta för folk att de träffade en terapeut, men att hon nu helt ändrat sin inställning. 

– Vi har blivit mer såhär, när folk frågar vad vi ska göra då säger vi att vi ska gå i terapi, säger Peg och fortsätter: 

– För jag tycker inte att det är konstigt. Men folk blir alltid såhär "oj, vad var det som hände där". 


Peg om konflikten med Sebastian

När Peg gästar Youtube-serien ”I badrumsskåpet” med Emelie Johansson, berättar Peg om ett vanligt förekommande bråk i relationen med Sebastian. 

2020 drabbades Pegs lillasyster Philippa Parnevik av hudcancer. Som tur var kunde cancerns opereras bort och idag, tre år senare, är Philippa friskförklarad. Men beskedet om sjukdomen kom som en chock för familjen och de alla fick sig ett rejält uppvaknande om hur farliga och skadliga solens strålar kan vara. 

I Youtube-serien går igenom Emelie igenom Pegs resväska och samtalet leder in på solskydd och om Peg är noggrann med att smörja in sig. 

– Jag älskar SPF. Också för att min lillasyster Philippa har hudcancer, jag säger till alla att de måste ha SPF. Jag bryr mig inte om det är mulet eller om det är vinter, jag bryr mig inte. Du ska ha på dig det, säger Peg och fortsätter: 

– Min kille är ursprungligen från Chile och han går ju aldrig med solkräm. Jag kan bli så arg att jag får tårar i ögonen och bara ”du måste”. För att jag blir så rädd 

stats