Fansens rasar på Peg Parnevik – efter beteendet på scenen: ”Besvikna”

Peg Parnevik möts av kritik
Peg Parnevik möts av kritik - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson
Dela på Pinterest
Peg Parnevik är ute på Sverigeturné. Nu ilsknar fansen efter ett beteende på scenen.

2024 är Peg Parneviks, 28, år. Inte nog med att hennes karriär har blomstrat och att hon under sommaren är ute på sverigeturné, har hon även släppt flera framgångsrika låtar under våren. I höst kommer vi även få se henne i tv-rutan som en av de nya jurymedlemmarna i ”Idol”.

På scenen är Peg en cool rock-tjej, med korta shorts och boots som ger allt och lite till på scenen. Men det är en sak som hon ofta gör under sina konserter – som inte möts av hejarop från alla. 

Möts av kritik 

Ett stående inslag i Pegs konserter är att hon under en av sina låtar slår en gitarr i scengolvet, tills den blir helt förstörd. Ett beteende som inte alla uppskattar att hon gör. 

I ett klipp på Instagram, när hon gör just detta, är det flera personer som ställer sig frågande till varför hon förstör en fullt fungerande gitarr och menar att gitarren kunde gjort nytta någon annanstans. 

”Varför slå sönder en fullt fungerande gitarr”

”Verkligen resursslöseri att slå sönder gitarren. Tänk lite på jordens resurser istället och var en förebild” 

”Va ger det för signaler. Förstör bara”

”Varför slår du sönder saker?”

Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Ger svar på tal

Nu har Peg valt att bemöta kritiken i en video på Tiktok. 

– Ni är väldigt sura på mig, och jag känner att jag måste svara på det, inleder hon videon. 

– Jag har fått massor av kommentarer att ni är besvikna på mig. Jag har slagit sönder inte bara en gitarr, utan flera gitarrer. Det är inte en person, säger Peg. 

Vidare menar Peg att de inte ska ta henne på så stort allvar. 

– Har ni aldrig hört talas om lite Rock'n'Roll? Kom igen, det är jättemånga svenska band som slår sönder gitarrer. Är ni sura på dem? 

Vidare säger påpekar hon att det faktiskt bara är en person och att alla som kommenterar kritiskt borde komma och kolla och se det live, istället för att sitta och klaga bakom skärmen. 

stats