Carolina Gynnings syrliga känga till Viktor – ärliga orden: ”Inte bra”

Carolina Gynnings pik till Viktor
Carolina Gynnings pik till Viktor - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par sedan 2019. Nu avslöjar Carolina betydelsen av hans smeknamn.

Det var 2019 som konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 45, träffade kärleken Viktor Philipson, 38. Direkt slog det gnistor mellan dem och det var det kärlek vid första ögonkastet. 

Men deras förhållande har inte varit en spikrak kärleksresa. Under åren har de både separerat, hittat tillbaka till varandra och fått dottern Vilda tillsammans. 

Carolina Gynning har även två andra döttrar från en tidigare relation, Alicia och Adele. Familjen består också av flera husdjur på gården ute på Ekerö, bland annat hästar, hundar, kycklingar och kaniner. 

Därför sover Carolina och Viktor i separata sovrum 

I Carolinas podcast ”Gynning och Berg”, som hon driver ihop med vännen och kollegan Carina Berg, kommer Viktor ofta på tal. Hon har bland annat berättat om att paret sover i separata sovrum. Orsaken till det är flera, dels för att dottern Vilda sover i samma säng som dem, och att det blir lite trångt.

Den andra orsaken är att Viktor snusar i sömnen, något som Carolina tycker är riktigt otrevligt. 

– Vi har ju haft ett problem ganska länge. Det är det här med Nischtis [Viktors reds. anm.] snus. Han snusar mycket i sömnen och när han gör det rinner det snus ner på kudden. Det byts även snus på nätterna. Han har ett vitt nattygsbord bredvid sin säng där han kletar av snuset, säger Carolina och fortsätter: 

– Det gick ganska kort stund innan jag bestämde mig för separata sovrum. 

Hon påpekade dock att denna uppgörelse har gjort att deras relation bara blivit bättre. 

Viktor Philipson och Carolina Gynning 2019. Foto: Stella Pictures

Carolinas avslöjande om Viktors smeknamn

För den som lyssnar på podden frekvent vet att Carolina inte benämner Viktor vid hans namn. Hon kallar honom nämligen för Nischti. 

I det senaste avsnittet av podden har Carolina och Carina bett följarna skicka in sina frågor till duon. Och då får Carolina en fråga om just Viktors smeknamn och vad det betyder – och innebörden är en syrlig pik pojkvännen. 

– Det var för att han gjorde så himla mycket grejer som jag tyckte var nischt gut, det vill säga inte bra. Och då började jag säga ”jävla Nischti” och nu heter han Nischti, med hela svenska folket, säger Carolina. 

stats