Janni Delérs beslut med barnen – efter skilsmässan från Jon

Janni Delérs beslut med barnen
Janni Delérs beslut med barnen - Foto: Instagram/@jannid, Youtube
Dela på Pinterest
Janni Delér och Jon Olsson skilde sig 2022 och lever nu ett varannan vecka-liv med barnen. Nu berättar Janni om ett nytt beslut hon tagit för dem.

Janni Delér blev snabbt en stor profil på Youtube, inte bara i Sverige utan även utomlands, då hon och ex-maken Jon Olsson visade upp sitt glamourösa liv på sina sociala kanaler. De levde ett liv i sus och dus med mycket resor, lyxiga hus och dyra bilar, och de bodde på platser som Monaco, Marbella och Cypern. 

Paret gifte sig på stranden i Marbella 2018 och sedan fick de två barn ihop, Leon och Leia. Efter fyra år som äkta makar, tog paret det tuffa beslutet att gå skilda vägar och flytta hem till Sverige igen. 

Janni Delérs beslut med barnen

Janni har idag nästan 400 tusen prenumeranter på sin Youtube-kanal, och på Instagram är det 1,2 miljoner personer som dagligen följer hennes liv. 

Jon och Janni var under sin relation ett av Youtubes största par och de delade med sig av högt och lågt i livet. Sedan separationen har de fortsatt dela med sig av sina liv i Sverige. Ofta dyker barnen upp framför kameran – men nu är det slut med det. 

Nyligen berättade Janni i en video att hon tagit ett nytt beslut med barnen, och anledningen till att hon inte uppdaterat lika mycket på Youtube

– Jag har försökt att vlogga när jag har varit med barnen, men jag känner att de har kommit till den åldern där jag inte vill att de ska se kameran för mycket. Jag vill bara fokusera på dem när jag är med barnen, eftersom jag inte har dem på heltid, säger Janni och fortsätter: 

– Så när jag har barnen vill jag vara med dem. 

Janni fortsätter säga att hon i framtiden ska försöka vlogga oftare när hon är med barnen, om de känner att de vill vara med framför kameran. 

Det har dock blivit allt vanligare att kända personer inte väljer att visa sina barn på internet, Isabella Löwengrip, Maja Nilsson Lindelöf, Danny Saucedo och Molly Sandén är några svenska profiler som valt att hålla sina barn utanför rampljuset. 

Men om vi får ta del av Leon och Leia på Jannis sociala medier i framtiden återstår alltså att se!  

stats