Mia Parneviks ord till Pegs pojkvän Sebastian De La Vega

Mia Parnevik visar upp relationen till Sebastian De La Vega
Mia Parnevik visar upp relationen till Sebastian De La Vega - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Familjen Parnevik har en nära relation till varandra. Nu visar Mia upp relationen till Pegs pojkvän Sebastian De La Vega.

Det var på Rockbjörnen 2023 som Peg Parnevik, 29, avslöjade att hon hittat kärleken igen. Efter ytterligare några månader avslöjades att det var Sebastian De La Vega, 38, som fångat hennes hjärta. Paret har nu varit tillsammans i över 1,5 år och verkar lyckligare än någonsin. 

När Peg Parnevik fyllde 29 i år början på september firades hon stort med en resa till Italien där paret checkade in på exklusiva Villa La Madonna i Piemonte – där ett av de billigaste rummen kostar närmare 7000 kronor per natt. 

Familjen Parneviks tajta relation 

Familjen Parnevik blev kända för svenska folket genom sin realityserie ”Parneviks” där tittarna fick följa familjens glamourösa liv i Florida där de välkomnade olika kända gäster till deras hem. Den sista säsongen sändes 2018 men stora delar av familjen har stått kvar i rampljuset efter det. 

Mia och Jesper Parnevik bor fortfarande kvar i Florida medan Peg och Penny Parnevik har flyttat till Stockholm. På sociala medier delar de ofta med sig av stunder när hela familjen är samlad och familjens nära relation lyser igenom bilderna. 

Mia och Jespers relation till Douglas Murray

Penny och Douglas träffades först genom Pennys föräldrar. Douglas var bästa vän med Jesper och det var på den vägen som paret föll för varandra. Penny har berättat att Douglas fortfarande är nära vän med Mia och Jesper och att trion hörs och ses ofta. 

– De vill alltid vara ute på landet med oss och äta middagar och träffa barnen. Jag behöver säga stopp ibland, har Penny berättat till skönhetsmagasinet Daisy Beauty. 

Mias ord till Sebastian De La Vega 

Att relationen till familjen är viktig för hela Parneviks-klanen råder det ingen tvekan om. Och nu visar Mia upp relationen till familjens nyaste tillskott: Pegs pojkvän Sebastian. 

På Instagram delar Peg med sig av en video ihop med pojkvännen, där de kysser varandra. 

”Jag älskar att vara kär i dig”, skriver hon. 

Och i kommentarsfältet visar Mia sin kärlek till paret. 

”Älskar er båda”, skriver hon följt av flera röda hjärtan. 

Till det svarar Sebastian: 

”Och vi älskar Mia” 

Foto: Instagram/@pegparnevik

MISSA INTE: 

Agnes Uggla: Kärlekslivet, okända mamman och relationen till Magnus Uggla

Allt om Marianne Eklöf Törnblom: Opera, make och sonen Edvin

stats