Peg Parneviks avslöjande om barnplanerna med pojkvännen

Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit tillsammans sen 2023
Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit tillsammans sen 2023 - Foto: Instagram/@pegparnevik, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Peg Parnevik drömmer om att få en stor familj ihop med pojkvännen Sebastian De La Vega. Nu berättar hon om framtidsplanerna.

Under hösten gör Peg Parnevik, 29, debut som jurymedlem i ”Idol”, tillsammans med Anders BaggeKatia Mosally och Ash Pournori. Hon har tidigare under säsongen berättat att uppdraget i ”Idol” har tagit hårdare på henne än vad hon trodde, eftersom hon inte vill krossa någons dröm. 

– Jag trodde aldrig att det skulle vara såhär jobbigt. 

– Jag vill inte att det ska vara så att de ger upp nu, jag vill att de ska känna att vi tycker att de är så bra, det är så nära liksom, säger Peg till Katia i programmet.Juryme

Jurymedlemmarna i "Idol" 2024. Foto: Christine Olsson/TT

Peg Parneviks dröm om förlovning 

Men det är inte bara karriären som blomstrar för artisen, även hennes kärleksliv tuffar på som tåget. Sedan 2023 är hon tillsammans med pojkvännen Sebastian De la Vega, 38. När hon avslöjade relationen berättade hon även att killen hon träffat var "the one". 

Peg har vid flera tillfällen berättat i podden "Peg & Penny" som hon driver ihop med lillasystern Penny Parnevik, att hon önskar att pojkvännen ska fria snart. När paret var på semester i Italien under sensommaren har Peg känningar att det skulle hända under resan. 

– Det var något vi pratade om, möhippor, frierier och diamanter. Och Philippa (Parnevik reds. amn) gav mig en blick, och då kände jag att hon vet något, säger Peg i ett avsnitt av podden. 

– Tror du han skulle berätta något för Philippa?, frågar Penny. 

– Ja, det känns som de har ett band. Jag tror att han tänker att Philippa har bäst koll. 

Ytterligare en incident som stärkte hennes teori var att Sebastian hade sagt till sin kompis att paret vill skaffa barn om ungefär två år, men att Peg vill vara gift innan dess. 

–  Då kände jag ”om två år, då måste det hända snart”, säger Peg och syftar på ett frieri. 

Men dessvärre blev det inget frieri under Italienresan. 

Framtiden med Sebastian De La Vega 

Peg Parnevik är uppväxt i Florida i USA men är idag bosatt i Stockholm. Hon har alltid tänkt att hon en gång kommer flytta tillbaka till USA men sedan hon träffade Sebastian har hon ändrat sig. 

– Nu är jag mest hos min kille faktiskt. Jag är mycket i LA och mycket här men tanken var att jag skulle vara, inte permanent för Sverige kommer alltid vara hemma på ett sätt, men att jobba mer i LA och släppa musik på engelska och göra hela USA-resan. Men så gjorde vi ”Så mycket bättre” och sen ”Idol”, förklarar Peg för Expressen.  

– Jag älskar Sverige så klart, min kille är svensk, och jag känner att mitt framtida hem blir nog i Sverige, säger hon.

Peg om barnplanerna med pojkvännen

Familjen Parnevik är en stor familj där alla står varandra väldigt nära Peg har tre yngre syskon, tre syskonbarn och många kusiner. Och hon själv drömmer om att utöka Parneviks-klanen ytterligare – däremot inte riktigt just nu. 

– Jag drömmer om att bli mamma och ha en stor familj och syskon och allt sånt där. Men jag är så inne i min grej just nu, sen kan man vara mamma och göra tusen saker, säger hon och fortsätter.

– Jag är inte redo just nu. Jag önskar att jag var det. Men jag känner att jag är i ett flow just nu med musik och allting. Jag känner inte än.

– Jag känner att när man får barn, de får ju hänga med på turné, men hela det kapitlet, det vill jag göra i Sverige. Jag ser hur Penny lever och hennes barn och jag ser att de trivs så mycket.

MISSA INTE: 

Lovisa Worge och pojkvännen Gullek splittras – känslosamma orden

Flickvännens nya bild med sonen får Danny Saucedo att reagera

stats