Peg Parnevik om Mia och Jespers nakenchock: ”Fick säga till...”

Peg Parneviks avslöjande om Mia och Jesper
Peg Parneviks avslöjande om Mia och Jesper - Foto: Youtube, Mickan Mörk/TT
Dela på Pinterest
Familje Parnevik är kända för att vara öppna och ärliga med sitt liv. Men nu avslöjar Peg att föräldrarna Mia och Jesper kanske är lite för öppna.

Familjen Parnevik blev kända för svenska folket genom sin realityserie ”Parneviks” där tittarna fick följa familjens glamourösa liv i Florida och välkomnade diverse gäster till deras hem. Den sista säsongen sändes 2018 men stora delar av familjen har stått kvar i rampljuset efter det.  

Familjen är numera utspridda i världen, Mia och Jesper Parnevik bor kvar i Florida, medan äldsta systrarna Peg Parnevik och Penny Parnevik har bosatt sig i Stockholm. Philippa Parnevik bor i New York och sonen Phoenix Parnevik bor i Los Angeles. 

Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES

Peg om lättklädda klädstilen 

Mia, Jesper, Peg och Penny har gjort sig kända för att vara väldigt öppna och ärliga med sitt privatliv. De är även ganska fria när det kommer till nakenhet. 

När Peg gästarYoutube-serien ”I badrumsskåpet” som drivs av Emelie Johansson, pratar paret om hennes klädstil och att hon ofta får höra att hon är för lättklädd. I sin ungdom hade Peg en period där hon experimenterade en del med sin stil 

– Mina föräldrar var alltid så ja, ja du kan klä dig så, det ser knäppt ut men absolut, säger Peg och fortsätter: 

– Jag hade som tolvåring fisknätsstrumpbyxor, det var lite strippa över det. Men jag älskar det. 

Peg förklarar att hon var det svarta fåret i familjen och var den enda som klädde sig så och var dessutom den första som tatuerade sig. 

– Det känns iallafall som er familj är väldigt accepterande till vad som. Gör så, var så, det spelar ingen roll, säger Emelie och Peg säger ja. 

Peg Parnevik på Grammis 2022. Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby

Peg om föräldrarnas nakenchock 

Peg förklarar att hon ofta får kommentarer om hennes stil, än idag. Folk som tycker hon är för lättklädd och har åsikter om det. 

– Det finns alltid troll som ska vara såhär ”dina föräldrar måste skämmas, vad hemskt att du måste vara så lättklädd. Du vill bara ha uppmärksamhet”, säger Peg. 

Hon förtydligar dock att hennes klädstil inte är lättklädd om man jämför med Mia och Jesper. 

– Mina föräldrar? Alltså min mamma gick runt utan bh och brösten var ute, när vi var små. Alltså alla mina vänner blev chockade och bara ”jaha, du är svensk”. 

Hon fortsätter: 

– Min pappa gick ju naken hela tiden. Jag fick säga till honom flera gånger, det är inte okej. Man kan inte gå runt i bara handduk och det bara öppnas lite. 

stats