Benjamin Ingrosso gör det oväntade – utan kläder: ”Har spårat”

Benjamin Ingrosso springer utan kläder
Benjamin Ingrosso springer utan kläder - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/Nisse Nilsson
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är ute på Sverigeturné och det händer minst sagt en hel del kring artisten. Och en oväntad händelse fångas på film.

Benjamin Ingrosso är högaktuell med sin Sverigeturné ”Better Days Tour” och artisten har blivit hyllad till skyarna sedan premiärkonserten. 

Två timmar av både färgsprakande discopopparty och hudlöst vemod, med stort band, massor av pyro och videoeffekter och en sångare i vida läderbyxor som konstant hoppar, studsar, dansar och springer upp och ned för de tre spotlightbeklädda trapporna som utgör scenbygget.”, beskriver Aftonbladets reporter Benjamins show. 

Benjamin Ingrosso på Sofiero slott. Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Frieriet under konserten 

Turnén har bjudit på det ena och det andra redan. Benjamin har spelar nya osläppta låtar, avslöjat när hans nya album släpps och hyllat sin morfar Hans Wahlgren, som gick bort i sviterna av cancer i maj. 

Och sedan har showen bjudit på en och en annan oväntad sak. Under premiärshowen i Helsingborg blir ett par uppbjudna på scenen – och mitt framför ett slutsålt Sofieo, går killen ner på knä och friar till sin flickvän. 

På Tiktok spreds snabbt klipp från händelsen där man kan se hur killen ber Benjamin ta ett steg åt sidan för att han ska få chansen att ställa en fråga till sin tjej. Benjamin tar ett steg bort från paret, och då tar killen upp en ringask och går ner på knä. 

Både publiken, Benjamin och flickvännen skriker rätt ut av den oväntade överraskningen! 

I nästa sekvens hör man Benjamin utbrista: 

– Kite? Nej inte på vigseln, då kommer jag på efterfesten. Eller vill ni ha Kite på vigseln? Vet ni vad, jag sjunger vad ni vill. Grattis! Fan vad sjukt. 

Här springer Benjamin utan kläder 

Men även utanför scenen händer det mycket runt Benjamin. På Tiktok publicerar han en video som är minst sagt oväntad. Det är mitt i natten och Benjamin springer på konsertområdet, framför scenen – utan byxor. 

”Gick en kvällspromenad klockan 01.30 och hittade Benjamin Ingrosso utan byxor?”, står det i första sekvensen av klippet som spelar en av Benjamins nya, osläppta låtar. 

Under klippet skriver han:

 ”Glömde att packa ett bälte men tog med mig ett paket” 

I kommentarsfältet är det flera följare som uttrycker sin förvåning över Benjamins springtur utan byxor.

”HAHAH VAD HÄNDER”

”Han har spårat asså”

”haha ooopppss”

”Nån är väldigt lycklig”

stats