Maja Nilsson Lindelöf om mötet med världsstjärnan – pinsamma incidenten

Maja Nilsson Lindelöf om pinsamma mötet med Ronaldo
Maja Nilsson Lindelöf om pinsamma mötet med Ronaldo - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Maja Nilsson Lindelöf är gift med en av Sveriges största fotbollsspelare. Och genom åren har hon fått träffa en och en annan kändis. Nu berättar hon om middagen med världsstjärnan.

Entreprenören Maja Nilsson Lindelöf, 30, slog igenom stort på Twitter när hon delade med sig av skämtsamma uppdateringar om hennes vardag med fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 30. Sedan dess har Maja växt sig stor på sociala medier. 2021 startade hon modevarumärket Lis Bonne Atelier. 

I elva år har Maja och Victor varit ett par, de gifte sig 2018 och året därpå fick de sitt första barn ihop, sonen Ted Louie, 5. 2021 fick de sitt andra barn, sonen Francis, 2. 

Håller privatlivet privat 

Victor Nilsson Lindelöf har spelat i storklubben Machester United sedan 2017 och paret här därmed bott i staden sedan dess. 

När Maja gästar podcasten ”Ursäkta” som drivs av Johanna Nordström och Edvin Törnblom, berättar hon att många är nyfikna på parets liv och att de blivit tillfrågade om att vara med i diverse program och till och med få en egen realityserie. Något som paret tackat nej till varje gång. 

Maja har vid flera tillfällen berättat att Victor är mån om familjens integritet och att det är han som lärt henne att hålla privatlivet privat, därför får man inte ta del av så mycket av deras liv tillsammans. 

Man får alltså inte ta del av vilka paret umgås med, men man kan bara ana att det är en och en annan känd person i deras umgängeskrets. 

Mötet med världsstjärnan 

I avsnittet får Maja frågan om vem som är den kändaste personen hon träffat. Hon menar att hon bara kan dra paralleller till fotbollsspelare som hon har träffat. Hon säger att hon träffat både Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger. 

Men det finns en fotbollsspelare som kanske är ännu större än Zlatan. Och mötet med honom blev inte riktigt som hon tänkt sig. 

– Det här är faktiskt en pinsam historia. När jag träffade Ronaldo för första gången, han var ny i laget, berättar Maja. 

Hon fortsätter berätta om mötet. Det är en annan spelare i laget som fyllde år och Maja, Victor och två kompisar åker tillsammans till festen som hålls hemma hos spelaren. 

– Det är det längsta bordet ni någonsin sett. Alltså tänk er att det är 40 personer runt det här bordet. Och vi kommer bland de sista och då måste man gå runt och hälsa på alla, och det är kindpussar och ”hej, hej, hej”. 

Maja berättar att på kortsidan av bordet sitter Ronaldo och hans flickvän Georgina Rodríguez. Vid tiden hade Ronaldo och Georgina bara bott i England i tre veckor. Och Maja blir för ovanlighetens skull tagen av hans utstrålning.

– Han är en av världens största fotbollsspelare så han tar ett rum. Det är som att det är en cirkel runt honom.

Christiano Ronaldo spelade i Manchester United 2021-2022. Foto: STELLA Pictures / PA

Pinsamma incidenten 

Hela Majas sällskap hälsar på Ronaldo, men Maja tänker att hon ska vara extra trevlig och inleda en konversation med paret och hon börjar ställa frågor. 

– Då förstår jag ganska snabbt att hon inte är så bekväm med engelska så allt jag säger måste han översätta. Bara det här blir lite obekvämt, när han ska översätta första meningen. Så jag måste ju rädda upp det här. Vilket gör att jag aldrig slutar prata. Jag pratar och pratar. Vi pratar i 10 minuter. Och här tror jag att Victor står bakom mig, berättar hon i podden. 

– Det tar aldrig slut den här konversationen. Så tillslut säger jag bara det var trevligt att träffas, hejdå. 

När hon väl börjar titta sig omkring inser hon att Victor inte alls står där, han står på andra sidan rummet och tittar på henne och skäms. 

Maja Nilsson Lindelöf. Foto: Christine Olsson/TT
stats