Maja Nilsson Lindelöfs intima avslöjande om Victor: ”I sängen”

Maja Nilsson Lindelöfs intima avslöjande om Victor
Maja Nilsson Lindelöfs intima avslöjande om Victor - Foto: Johan Nilsson/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Det hör inte till vanligheten att Maja och Victor Nilsson Lindelöf delar med sig av sitt privatliv. Men när Maja gästar podcasten ”Ursäkta” kommer ett intimt avslöjande om Victor på tal.

Entreprenören Maja Nilsson Lindelöf, 30, slog igenom stort på Twitter när hon delade med sig av skämtsamma uppdateringar om hennes vardag med fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 30. Sedan dess har Maja växt sig stor på sociala medier och 2021 startade hon modevarumärket Lis Bonne Atelier. 

I elva år har Maja och Victor varit ett par, de gifte sig 2018 och året därpå fick de sitt första barn ihop, sonen Ted Louie, 5. 2021 fick de sitt andra barn, sonen Francis, 2. 

Maja Nilsson Lindelöf på Elle-galan 2023. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Vill ha ett till barn 

Victor Nilsson Lindelöf har spelat i storklubben Machester United sedan 2017 och paret här därmed bott i staden sedan dess. Har man följt Maja på sociala medier så vet man att familjen bott i flera olika hus under sina år i England. 

2023 flyttade paret in i ett nytt hus som är inrett med spa, inomhuspool, hiss och stora ytor att umgås på

Maja har inte visat upp så mycket av huset, men det verkar som att det finns gott om utrymme för hela familjen. Barnen har egna rum och lekrum, och snart kan föräldrarna behöva göra plats för ytterligare ett barn. Maja och Victor Nilsson Lindelöf är nämligen sugen på att utöka familjen, det berättar hon när hon gästar Emelie Johansson Youtube-serie "I badrumsskåpet".  

– Jag är ju så sugen. Vi vill ju ha tre, vi har liksom bestämt oss om vi har tur att kunna få fler barn, säger hon i videon. 

När Emelie frågar Maja om hon är en pojkmamma svarar hon att absolut är det, men att hon längtar efter att få en mini-Maja. 

– Jag är ju det, men jag måste ju få min lilla.

Hon förklarar dock att Victor "dragit en gräns" vid tre barn, men att hon kommer vilja försöka få ett fjärde barn om det visar sig att det tredje också blir en pojke. 

–  Jag kan inte ge upp hoppet, säger hon i videon. 

Läs mer: Maja Nilsson Lindelöf avslöjar: Det gör hon för att försöka få en dotter

Intima avslöjandet om Victor

Efter åren i England har Maja blivit alltmer restriktiv med vad hon delar med sig av i det offentliga rummet, hon det är alltså ovanligt att hon delar med sig av privata delar av sitt liv och speciellt om sin make. Men nu avslöjar hon något väldigt intimt om maken och deras relation. 

Nyligen gästade Maja podcasten ”Ursäkta” som drivs av duon Edvin Törnblom och Johanna Nordström, där lyssnarna har fått chansen att ställa frågor till entreprenören. Hon får frågan om vem som är hennes frikort. Varpå Edvin påpekar att många tjejer och killar säkerligen har Victor som sitt frikort. 

– Ja, men han är så snygg. Och jag tycker det fortfarande, jag har lovat mig själv att aldrig glömma bort det. Han är så jävla snygg, säger Maja. 

– Alltså jag ska inte prata om ert sexliv. Men tänk att ni får ha sex med varandra. Tänk att bara ha en man som är så snygg, säger Edvin. 

Varpå Maja säger: 

– Han är jättebra i sängen. 

Senare in i avsnittet får Maja frågan om vilken som är hennes favoritsexställning. Hon svarar: 

– Är inte det lite beroende vad man känner för? Man har väl inte en favorit? 

– Vad man känner för?, frågar Johanna. 

– Ja, den dagen, ”idag gör vi det här och nu gör vi det”. 

– Ni har så friskt sexliv, konstaterar Edvin. 

stats