Jon Olsson förlovad med influencern – efter mindre än ett år

Jon Olsson och Annette Haga är förlovade efter mindre än ett år
Jon Olsson och Annette Haga är förlovade efter mindre än ett år - Foto: Instagram/@jonolsson1, PONTUS LUNDAHL / TT
Dela på Pinterest
Jon Olsson och Janni Delér gick skilda vägar 2022 och ett år senare kom beskedet att Jon hittat kärleken igen. Nu har han förlovat sig!

Janni Delér blev snabbt en stor profil på Youtube, inte bara i Sverige utan även utomlands, då hon och ex-maken Jon Olsson visade upp sitt glamourösa liv på sina sociala kanaler. De levde ett liv i sus och dus med mycket resor, lyxiga hus och dyra bilar, och de bodde på platser som Monaco, Marbella och Cypern. 

Paret gifte sig på stranden i Marbella 2018 och sedan fick de två barn ihop, Leon och Leia. Efter fyra år som äkta makar, tog paret det tuffa beslutet att gå skilda vägar och flytta hem till Sverige igen. 

Hösten 2023 gick Jon Olsson ut med att han träffat en ny flickvän, den norska influencern Annette Haga. Det var genom ett gemensamt inlägg på Instagram som paret offentliggjorde sin relation. 

”Det känns ju lite oväntat att det skulle bli så här men så klart väldigt roligt”, skrev Jon Olsson till Expressen 

Nu, mindre än ett år senare har paret förlovat sig. 

Jon Olsson och Annette Haga förlovade 

Det är på Instagram som Jon och Annette publicerar ett gemensamt inlägg där de visar upp kärlekslyckan. Det är under en resa till Maldiverna som Jon Olsson gått ner på knä och friat till sin Annette med en enorm diamantring. 

”Det bästa sakerna i livet verkar komma när man minst anar det! Även om vi träffades för mindre än ett år sedan så vet man ibland bara när något är så rätt som det kan vara!”, skriver de på Instagram. 

[instagram:C-E8Xe2pIdU

stats