Sanna Guidettis skämtsamma känga till John – videon visar

Sanna och Johan har varit ett par sedan tonåren
Sanna och Johan har varit ett par sedan tonåren - Foto: Johan Nilsson/TT, Youtube
Dela på Pinterest
Sanna och John Guidetti har varit tillsammans sedan tidiga tonåren och har en skämtsam jargong i äktenskapet. I en video slänger Sanna iväg en känga till sin man.

Stjärnparet Sanna Guidetti, 31, och John Guidetti, 32, har varit ett par sedan de var 16 år gamla. Deras kärlekshistoria började redan när de träffades i skolan och sedan är resten historia. Och paret har minst sagt hunnit med en hel del under sina snart två decennier ihop. 

De har bott i ett tiotal europeiska städer tillsammans, runt om i Storbritannien, Spanien och Tyskland. Men i slutet av maj 2022 kom beskedet att John Guidetti hade skrivit kontrakt med AIK. 2022 flyttade paret hem till Sverige igen och bosatte sig i en lyxvilla i Nacka. Sanna och John har två barn tillsammans, den förstfödda dottern Nellie och sonen Mason

Sanna och Johns besked om ett tredje barn  

I podcasten ”Högt i tak” som Sanna driver tillsammans med vännen Rosanna Charles har paret tidigare tagit upp ämnet om de vill ha ett tredje barn. Det är i ett avsnitt där John gästar podden och paret passar på att svara på frågor som lyssnarna skickat in. 

En av frågorna lyder: 

”Är ni något sugna på ett tredje barn?”

I kör svarar paret: 

– Absolut inte. 

John förklarar då att han och Sanna är jättekära i varandra och att de har en bra relation fylld av skratt och roliga upplevelser och att de kan hitta på saker tillsammans med sina två barn, men också bara han och Sanna på tu man hand. 

– Just nu hinner vi värna om vår relation samtidigt som vi har två fantastiska barn och kan ge dem allt. Skulle vi få ett barn till kanske får relation skulle ta skada av det. Och det är inte vi villiga att göra, säger John. 

Sannas skämtsamma känga till John 

Sanna och John verkar ha en relation som präglas av mycket humor och skratt. Och de skojar gärna på varandras bekostnad. Både i podden och på sociala medier brukar Sanna driva en hel del om sin make. 

I hennes presentation på Instagram har hon bland annat skrivit: "Mamma till: Nellie, Mason & John Guidetti", vilket indikerar på att hon måste dalta en del med maken. 

Men nu går hon steget längre och publicerar en video på Tiktok, där hon klippt ihop flera sekvenser från deras vardag. Exempelvis att John inte ställt i sina skor i skohyllan eller inte hängt upp sin handduk: 

– Gick det bra att hänga upp handduken då älskling? Gick det bra? Jag vet inte riktigt hur du missade att vi har en handdukstork samt hängare där. 

I nästa sekvens syns barnens skor ligga på golvet, men också Johns ligger på golvet bredvid skostället. 

– Men du, medan jag tar barnens skor, ska jag ta dina också och ställa dem i skohyllan som är där? 

”Livet med en vuxen man” och "Det här med att min man är mitt tredje barn", skriver hon till videon. 

I kommentarerna är det flera personer som skickar gråt-skrattande emojis och skriver att de känner igen sig. 

"Asså att leva med en man är som ha ett extra barn. Standar ställer ner tallriken i vasken fast diskmaskinen är tom bredvid", skriver en person. 

"Min vardag varje dag också. Helt otroligt hur dem funkar", kommenterar en annan. 

stats