Sanna Guidetti om hatmeddelandet – visade sig vara från en bekant

Sanna Guidetti fick ett oväntat meddelande i sin DM.
Sanna Guidetti fick ett oväntat meddelande i sin DM. - Foto: Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti berättar i ”Högt i tak” att en person i hennes och John Guidettis bekantskapskrets, råkat skicka ett meddelande till Sanna som inte var menat att hon skulle se. – Så, så pinsamt

https://poddtoppen.se/podcast/1680759632/hogt-i-tak/91-sanna-konfronterar-troll-som-visar-sig-vara-en-bekant

Sanna, 31, och John Guidetti, 31, har varit tillsammans sedan tidiga tonåren. I över 16 år har paret hållit ihop och idag är de gifta och har barnen Nellie och Mason tillsammans. 

Familjen har till följd av Johns fotbollskarriär bott på flera olika platser runt om i världen genom åren, däribland Storbritannien, Spanien och Tyskland. Men 2022 återvände familjen till Stockholm efter att John signerat ett kontrakt med fotbollsklubben AIK. 

Sanna har länge varit en stor profil på sociala medier, på Instagram har hon över 110 000 personer som följer hennes liv där hon ofta delar med sig av roliga situationer med John och barnen. Något hon ibland kan få kritik för. 

Läs mer: Sanna Guidetti hotas om orosanmälningar efter videon på sonen – ger svar på tal

Videon med barnen skapar reaktioner

Nyligen publicerade Sanna en video på Tiktok och på sin Instagram story, där hon och John ger barnen en chans att säga de fulaste orden de kan. Videon är gjord med glimten i ögat och föräldrarna påpekar att barnen absolut inte får säga det till andra eller ens offentligt. 

Men videon tas inte emot med skratt av alla. När Sanna publicerat videon på sin Instgram-händelse, var det en person som skulle skicka den vidare till en person – men istället råkade hen skicka meddelandet till Sanna. Och vem personen var chockade henne rejält. 

Sanna om oväntade meddelandet 

I podden ”Högt i tak” som Sanna driver ihop med nära vännen Rosanna Charles, berättar Sanna om kommentaren som oavsiktligt trillade in i hennes DM:s: 

– Kommentaren lyder: ”Haha fyfan, avskyr dem. Min yngsta kommer kunna det där på måndag... Hon går i samma klass som deras yngsta, Mason och skolan börjar då”, berättar Sanna i podden och Rosanna drar efter andan. 

Vidare förklarar Sanna att hon går in och söker upp personen för att se om hon känner igen honom, innan hon skickar tillbaka ett svar. 

– Då skrev jag tillbaka: ”Hej, men ska du inte kolla med läraren dom ska få om hon kan få byta klass, så du slipper träffa på oss”. 

Situationen som uppstod efteråt blev väldigt pinsam för personen, som med svansen mellan benen svarade att det var otroligt pinsamt att meddelandet hamnade fel och bad sedan om ursäkt för det han skrivit. Förklaringen till det första meddelandet var att han hade svårt för influenceryrket men att det inte var meningen att någon annan skulle se meddelandet. 

Chocken efter upptäckten 

Sanna hade sedan delat med sig av konversationen till en mamma-kompis, som har barn i samma ålder som hon och John. Då visar det sig att personen som skrivit hatmeddelandet, är några som Sanna och John har träffat flera gånger och att barnen till och med varit på samma kalas. 

– De är bra kompisar med några som vi också klickat väldigt bra med, säger Sanna och berättar att hon skrev till det paret som hon är god vän med, och skrev att deras vän gjort bort sig. 

– Tydligen så är hans fru väldigt, väldigt, väldigt arg på honom. 

Både Sanna och Rosanna konstaterar att det är otroligt pinsamt för föräldern och att Sanna med stor sannolikhet kommer träffa pappan när skolan börjar på måndagen – om han nu kommer våga lämna dottern i skolan. 

– Om jag hade suttit i hans sits, jag flyttat och bytt skola. Alltså jag hade skämts så mycket, jag hade skämts för mycket, jag hade inte fixat det. Det är så, så pinsamt, säger Sanna. 

Lyssna på hela avsnittet här!

stats