Penny Parneviks besked om att flytta tillbaka till USA

Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn
Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn - Foto: Sigge Klemetz/Stella Pictures, Peter Johansson/STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Penny Parnevik och Douglas Murray bor sedan ett par år tillbaka i Stockholm med sina tre barn. Men nu kommer Penny med ett kryptiskt besked om en framtida flytt.

Familjen Parnevik blev kända för svenska folket genom sin realityserie ”Parneviks” där tittarna fick följa familjens glamourösa liv i Florida och välkomnade diverse gäster till deras hem. Den sista säsongen sändes 2018 men stora delar av familjen har stått kvar i rampljuset efter det. 

Familjen är numera utspridda i världen, Mia och Jesper Parnevik bor kvar i Florida, medan äldsta systrarna Peg Parnevik och Penny Parnevik har bosatt sig i Stockholm. Philippa Parnevik bor i New York och brodern Phoenix Parnevik bor i Los Angeles och satsar på sin karriär som skådespelare. 

Peg Parnevik, Phoenix Parnevik, Philippa Parnevik, Mia Parnevik och Penny Parnevik. Foto: Christine Olsson/TT 

Därför flyttade Penny och Douglas till Sverige 

Penny Parnevik och maken Douglas Murray, 44, har tre barn, sonen Atticus, född 2019, dottern Pebble, född 2021, och nytillskottet Achilles, född 2023. 

När familjen flyttade till Sverige var det egentligen inte tänkt att bli permanent. Penny skulle medverka i "Let's dance" 2020 och åkte till Sverige med tanken att några månader senare återvända till Florida – men så blev det inte. Familjen trivdes i Sverige och senare har Penny förklarat att en stor anledning till att de valde att stanna i Sverige var på grund av barnen. 

Foto: Mickan Palmqvist/TT

Pennys önskan om ett fjärde barn  

Paret lever hektiska liv i Stockholm, vid sidan av ett stimmigt familjeliv har de båda blomstrande karriärer. Men trots tre barn på kort tid drömmer föräldrarna om att utöka familjen ytterligare. 

I en frågestund på Instagram får Penny frågan om hur många barn de vill ha. Och hon svarar kort och gott: 

”4”, följt av ett rött hjärta. 

Foto: Instagram/@pennyyparnevik

Penny om att flytta tillbaka till USA

Vad framtiden har att erbjuda vet vi såklart inte, men om Penny får bestämma så blir det både ett till barn. Och längre fram, kanske det kan bli en flytt tillbaka till staterna? 

I samma frågestund får hon frågan: 

”Saknar du inte Florida och USA? Ändå uppvuxen där och mer hemma?” 

Penny svarar: 

”Hela tiden!!!!! Men just nu så är Sverige ett land som känns väldigt tryggt att ga små barn i. Jag får hälsa på så mycket som det går och sen så vet man aldrig vad vi bestämmer i framtiden!”

Foto: Instagram/@pennyyparnevik
stats