Penny Parneviks ord om Filip Lamprecht – därför undviker hon honom

Så undviker Penny Parnevik Filip Lamprecht
Så undviker Penny Parnevik Filip Lamprecht - Foto: Youtube, Jari Kantola/STELLA PICTURES
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut 2021 efter 6 år tillsammans. Nu berättar Penny vad hon gör för att undvika systerns ex.

Peg Parnevik, 29, är idag i en lycklig relation med Sebastian De la Vega, 38. Det var hösten 2023 som Peg avslöjade sin nya relation och sedan dess har pojkvännen synts en hel del i artistens sociala medier. 

Men innan Peg fann kärleken och lyckan med Sebastian har hon varit i två andra offentliga relationer med producenten Jesper Niklasson och dessförinnan med tv-profilen Filip Lamprecht. När uppbrottet med den sistnämnda skedde blev det stor uppmärksamhet i media, och båda parter har talat öppet om både relationen och uppbrottet. 

Peg och Filip gjorde slut under ”Let's dance”  

Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i nästan sex år innan relationen tog slut. Det var när Filip deltog i ”Let's dance”, där han dansade med proffsdansaren Linn Hegdal, som spekulationer om en romans dem emellan började. 

Och i samma veva gjorde Filip slut med Peg. När Peg gästade podcasten "Brottarbröder" våren 2023 avslöjade hon att hon blev dumpad via sms, samt att uppbrottet kom som en chock för henne: 

– Det var en chock, det var väldigt traumatiskt för jag var inte beredd, sa hon då och fortsatte:

– Men jag vet inte 100 procent vad som hände, för han gjorde slut med mig. Jag var inte ens i Sverige, jag var i USA. Han smsade mig. 

Även Filip Lamprecht har efter uppbrottet uttalat sig om situationen. När han gästade podcasten "Två meter dumheter" berättade han att det var hans beslut att avsluta relationen: 

– Jag tog det initiativet. Jag gjorde slut, avslöjade Lamprecht i avsnittet. 

Han har även berättat att han misstänker att hans medverkan i "Let's dance" låg bakom att uppbrottet skedde just då:

 – Jag tror absolut att det att jag var med i programmet avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var något som skulle komma hur som, men sen så var det bara att det satte oss i en position av att man bekräftade det man hade känt när man hade mycket tid ifrån varandra. 

Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i omkring sex år. Foto:  Jari Kantola/STELLA PICTURES

Blev dumpad på sms två gånger  

Sedan uppbrottet har Peg vid flera tillfällen slängt iväg några kängor till båda sina ex. I ett poddavsnitt avslöjade Peg också att hon blivit dumpad på sms två gånger. Detta efter att ha fått en fråga från en följare som varit med om detsamma: 

– Jag har blivit dumpad på sms två gånger nu, exakt samma sätt, långa relationer. Dumpad på sms. Han är inte the one, för om han hade varit det skulle han inte behandla dig så respektlöst. Att inte ens möta dig, kolla dig i ögonen och prata ut om det. Nej, nej, nej. Vi accepterar inte sånt skit, sa hon då.  

Hon berättar dock inte vem den andra personen är, men sedan Peg blev offentlig har hon enbart presenterat två killar som sina pojkvänner.

Läs merPeg Parneviks nya avslöjande om uppbrottet: ”Exakt samma sätt”

Därför undviker Penny Parnevik Filip Lamprecht 

Förutom att ha en blomstrande karriär som artist syns Peg Parnevik även i den nya säsongen av ”Idol”, där hon sitter i juryn. Penny Parnevik syns också i tv-rutan då och då, under hösten 2024 avslöjade hon att hon är aktuell med ett nytt program ”Detektiverna”. 

Men innan Penny tackar ja till att vara med i ett nytt program har hon en fråga hon alltid ställer produktionen. 

I podden ”Peg & Penny” berättade hon nyligen att hon pratat om Filip Lamprecht i ett sammanhang. 

– Vad fan är det här? Det här har inte du berättat för mig, utbrister Peg. 

Penny fortsätter: 

– Allt jag sa, jag gillar att veta vem som ska vara med på tv-program innan jag tackar ja. Jag tycker det är viktigt. Det är inte alltid så man får veta. Ifall att till exempel Filip Lamprecht är med. 

– Inte för att, som individ, att jag inte tycker att Filip är en trevlig person som jag växt upp med. Hur som helst, han har gjort saker som jag inte kan släppa. Jag menar honom inget illa men jag kanske inte behöver vara på samma tv-program som honom för då måste vi umgås hela tiden och det skulle inte jag vara bekväm med, förklarar Penny i podden. 

Filip Lamprecht syntes en del i serien Parneviks. Foto: STELLA PICTURES

MISSA INTE: 

Allt om Dick Axelsson: Flickvän, barn och exet Nina

Allt om Matilda Kärnerup: Föräldrar, jobb och Jimmie Åkesson

stats