Hannah Widell visar upp bilderna inifrån sommarhuset på Gotland: ”Drömboende”

Kika in i Hannah Widells hus på Gotland
Kika in i Hannah Widells hus på Gotland - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Hannah Widell spenderar större delen av sina somrar i huset på Gotland. Nu visar hon upp bilder inifrån sommarboendet.

Det var 2019 som Hannah Widell, 49, och tidigare maken Gustav Wallin, 46, gick skilda vägar efter att ha varit ett par i över tio år. Under relationen fick de två barn tillsammans, Wilma och Wille. Hannah har även dottern Rosa från ett tidigare förhållande med Karl Rosander. 

Strax efter skilsmässan 2019 fann Hannah Widell kärleken på nytt, den yngre arkitekten i Philip Lindh, 33. Kort efter att paret blev tillsammans välkomnade de sonen Frank till världen 2021 och året därpå gifte de sig på Fåfängan i Stockholm. 

Sommarhuset på Gotland  

Vid sidan av familjelivet har Hannah drivit det framgångsrika bolaget Perfect Day Media tillsammans med sin syster Amanda Schulman, 44. Systrarna sålde bolaget 2021 och idag har de skönhetsvarumärket All I Am Beauty ihop och sedan tio år tillbaka har de den populära podcasten ”Fredagspodden”. 

För den som följt Hannah och Amanda under en längre tid kan knappast ha missat att systrarna brukar spendera större delen av sina somrar på Gotland. Systrarna, tillsammans med sina respektive makar och barn, har nämligen en stor gård på ön med varsitt stort hus. 

I podden pratar de ofta om ”grusvägen” som leder upp till huset och ”bageriet”, som syftar på Rute stenugnsbageri som ligger i närheten. 


Bilderna inifrån gotlandshuset

Nu delar Hannah med sig av bilder från det hemtrevliga huset på ön. På Instagram ger hon nämligen följarna en husesyn och visar upp det vackra köket, sovrummen och detaljer från det lantliga huset. 


I kommentarsfältet är det flera följare som berömmer Hannahs stil och husets charm. 

”Så fint och mysigt, underbar stil”

”Ljuvligt”

”Åå så fint!!”

Otroligt fint och mysigt, drömboende”

stats