Bianca Ingrossos avslöjande: Då gör hon karriär som artist

Bianca Ingrosso har släppt flera låtar
Bianca Ingrosso har släppt flera låtar - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Stina Stjernkvist/TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har släppt flera låtar. Nu avslöjar hon när hon ska göra karriär av sin vackra sångröst.

Att Bianca Ingrosso, 29, är en entreprenör av rang har inte undgått någon. Hon driver flera framgångsrika företag: Skönhetsföretaget Caia Cosmetics, smyckesföretaget Ani Jewels, modeföretaget Àvora Studios och det nya företaget Mino Market som hon nyligen startade med sina bröder Oliver Ingrosso och Benjamin Ingrosso.  

Bianca Ingrosso sjöng i Allsång på Skansen 

Caia Cosmetics har blivit uppmärksammade vid flera tillfällen för deras kreativa kampanjer när de lanserar nya produkter. Och det kom nog som en chock för många när deras sommarkampanj 2021 innehöll sommarklassikern "Blomstertid" som självaste Bianca Ingrosso gjort en egen version av. 

Samma år framförde hon låten på Allsång på Skansen tillsammans med sin bror – hennes första musikaliska framträdande sedan hon och Alice Stenlöf hade livepodd i Globen 2019. 

Benjamin och Bianca Ingrosso sjöng Blomstertid 2021. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Släppte egen låt 

Sedan dess har Bianca släppt två andra låtar i samband med Caia-lanseringar. Den egna versionen av Jamelias "Superstar" släppte hon 2023 och året därpå släppte hon för första gången en helt egen låt ”Boys in the sea”.

Låten är producerad och skriven av Benjamin Ingrosso, Linnea ”Nea” Södahl och Hampus Lindvall. I ett reklaminlägg för Caia Cosmetics på Instagram skriver entreprenören att det är Caia Cosmetics som gör henne modigare och att hon aldrig trodde att hon skulle släppa en egen låt.

– Jag bestämde mig när jag var tolv år att aldrig mer sjunga inför folk, har Bianca tidigare i sin forna podcast ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” 2019. 

Redan som barn stod Bianca i rampljuset, hon har medverkat i både musikaler och "Lilla Melodifestivalen" 2006. 

– Min sång är min personlighet och jag kommer inte våga ge ut den till folk att trampa på, då kommer jag tappa hela mig, sa Bianca Ingrosso i podcasten och fortsätter:

– Jag vill gärna bli artist, men jag kommer aldrig bli artist.

Biancas ord: Då blir hon artist  

Efter att Bianca delade med sig av sin fantastiska sångröst är det många som vill ha mer av hennes musikaliska talang. Under en frågestund på Instagram får hon den oundvikliga frågan: 

”Hur blir det med sångkarriären Bianca” 

Och Biancas svar kommer krossa många hjärtan. 

”Det kommer aldrig att bli av även fast det är Lukas Armando Feolas största dröm att jag ska åka på turné haha. Nej men respekten jag har för artister. Det krävs såååå mycket mod, otroligt hårt arbete på både röst, kropp och själ för att orka med. Det är kul att få göra ibland då och då på mitt sätt”, skriver Bianca. 

Förhoppningsvis kommer vi få fortsätta njuta av hennes musik i samband med Caia Cosmetics framtida lanseringar, men tyvärr blir det ingen artistkarriär för Bianca. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

MISSA INTE: 

Maximilian Ibrahimovics chocksvar om pappa: "Blev bara fel"

Idol 2024: Deltagare i lördagsfinalerna – de har gått vidare

Allt om Filip Berg: Flickvän, barn, föräldrar och karriären

stats