Bianca Ingrossos sjukdomsbesked – ärliga orden om tillståndet

Bianca Ingrosso om sjukdomstillståndet
Bianca Ingrosso om sjukdomstillståndet - Foto: Youtube
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har länge varit öppen om sin hälsa och psykiska mående. Nu berättar hon om ett nytt tillstånd hon haft i flera år.

Bianca Ingrosso, 29, har länge varit öppen med sin psykiska hälsa. Hon driver flera framgångsrika företag och har ständigt något nytt projekt på gång. Något som påverkat hennes hälsa. Under början på 2024 åkte Bianca till retreatet Baravara i Rättvik till följd av att hon mådde väldigt dåligt: 

"Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, t.o.m. ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende. Dragit mig undan från allt och från allt och alla mestadels stängt mig inne med ångest. Kärleken till mig själv har varit på minus", skrev hon på Instagram då

Läs mer: Bianca Ingrossos ord efter dagarna på Baravara: "Mitt livs resa"

Foto: Tim Aro/TT

Bianca Ingrosso om stressen  

Dagarna på retreatet gjorde henne gott och efter hemkomst beskrev hon vistelsen som "sitt livs resa" och att hon hittat tillbaka till sig själv. 

Det råder ingen tvekan om att Bianca jobbar hårt, i ett avsnitt av den nya säsongen av "Wahlgrens värld" berättar Bianca att hon är stressad, eftersom hon till vardags har möten, lanseringar, tv-jobb och andra förpliktelser som fyller dagarna. Bianca berättar att hon inte hinner vila, och hon sover dåligt om nätterna. Och vid tidpunkten för inspelningen av avsnittet, hade hon också fått en ångestattack på jobbet. 

– Det har varit mycket på senaste tiden, så man är lite ur balans. Helt ärligt, jag satt och pratade om det igår. Jag vet inte om jag fick en panikångestattack, men jag fick tendenser på utmattningssyndrom, berättar hon i programmet och fortsätter:

– Jag har trott att jag har fått panikångestattacker förut, men det har snarare varit att jag har gråtit hejdlöst. Igår var det bara att jag skulle försvara mig själv och min kropp bara stängde igen. Jag tappade helt hörseln, så jag hörde inte vad någon sa. Min kropp började tingla och jag blev helt iskall. Sen satt jag och skakade och min mun stängde igen sig. 

Läs mer: Bianca Ingrossos ärliga ord om skräckupplevelsen 

Foto: STELLA Pictures

Problem med kroppen 

Men det är inte bara psykiska hälsan som strulat för Bianca. Hon har även berättat att hon i flera år haft magproblem. 2022 berättade hon i en vlogg på Youtube att hennes ben kändes tunga och att hon hade svårt att gå. 

– Min kropp har svullnat upp och stängt av. Jag tror att jag har sträckt mig och fått en inflammation i muskeln vid ljumskarna. Jag har liksom svårt att gå, sa Bianca då.

Bianca Ingrossos nya sjukdomsbesked 

Nu berättar Bianca om ytterligare ett hälsoproblem. Det är i en frågestund på Instagram som hon avslöjar tillståndet som i värsta fall leda till en operation. 

Fråga lyder: 

”Börjar du få hallux valgus?”

Och Bianca svarar: 

”Hahahha. Jag har haft det i många många år yes.”

Hallux valgus innebär att stortån är sned och pekar in mot de andra tårna, istället för rakt fram. Ibland trycks också tåleden ut, vilket gör att det blir en knöl på sidan av foten. Många kan leva helt obehindrat med besvären men för den som har mycket besvär kan man behöva operera. Foten görs då smalare och stortån rätas ut.

Källa: 1177

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Missa inte: 

Maximilian Ibrahimovics chocksvar om pappa: "Blev bara fel"

Kända popsångerskan är Perla Malmbergs mamma

Idol 2024: Deltagare i lördagsfinalerna – de har gått vidare

stats