Klara Hammarströms bebislycka – efter återföreningen med hockeyspelaren

Klara Hammarström och Alexander Holtz har återförenats efter sex månader
Klara Hammarström och Alexander Holtz har återförenats efter sex månader - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, STELLA Pictures/Magnus Liljegren
Dela på Pinterest
Klara Hammarström och Alexander Holtz är ett par igen och planerar att flytta över Atlanten. Samtidigt har familjen Hammarström fått tillökning!

Artisten Klara Hammarström, 24, har synts på flera olika scener genom åren. Hon har gjort succé i "Melodifestivalen", där hon medverkat hela tre gånger, första gången 2020 då hon tävlade med låten ”Nobody”. Året därpå tävlade hon med bidraget "Beat of broken hearts" och året därefter med låten "Run to the hills". Och trots att hon aldrig vunnit har hon blivit väldigt populär hemma i sofforna. 

2020 blev artisten tillsammans med NHL-spelaren Alexander Holtz. Men i januari 2024 meddelade Klara att relationen tagit slut. Till Expressen berättade hon vid tiden att hon är nöjd över att vara singel och att det krävs en del för att hon ska gå in i en ny relation. 

– Jag är så jävla nöjd med min status i livet, så det ska vara en riktigt jävla bra kille. Annars får det vara, sa hon till tidningen

Klara Hammarström i Melodifestivalen 2022. Foto: Jessica Gow /TT

Klara och Alexander återförenade 

Men nu har paret hittat tillbaka till varandra. Efter att ha varit isär i över ett halvår kan Klara avslöja att hon och Alexander är ett par igen och dessutom ska ta det stora steget och flytta ihop. 

– Jag kan väl bekräfta att jag och mitt ex är tillsammans igen. Alltså jag och Alexander Holtz, han är min pojkvän, säger Klara Hammarström till Expressen

Alexander Holtz spelar hockey i den amerikanska ligan NHL och har bott i USA de senaste åren. Under sommaren skrev han kontrakt med hockeylaget Vegas Golden Knights som har sin bas i Las Vegas. Det innebär att han kommer flytta från New Jersey, där han spelat de senaste åren, till Las Vegas inom kort – och Klara ska flytta med. Iallafall delvis. 

– Han flyttar om ett par veckor och tanken är väl att jag också ska flytta med delvis. Alltså till Las Vegas. Hur coolt är inte det? säger hon till tidningen. 

– Det går ju att komma hem till Sverige då och då. Samtidigt ligger Las Vegas så bra till. Jag kommer ha nära till Los Angeles och kan vara där och göra musik. Där finns ju alla liksom, säger hon.

Och det är inte ett dåligt hus som paret ska flytta till i Las Vegas.

– Vi kommer ha ett jäkla hus där. Vi har båt och allt. Allt kommer finnas där, säger Klara. 

Foto: STELLA Pictures/Charlotte Brunze

Klara Hammarströms bebislycka 

Men återföreningen är inte det enda nya i Klaras liv. I början på sommaren berättade hon att hennes mamma är gravid och väntar en lillasyster. 

– Jag ska få en lillasyster. Det händer snart, eventuellt, sa Klara Hammarström till Hänt då. 

Och nu har lillasyster Hammarström välkomnats till världen, och Klara har fått ett elfte syskon! 

Nu hälsar vi vår dotter Rosa Anna Emanuela, som fyller tre veckor idag välkommen till familjen Hammarström.”, skriver Anna Hammarström på Facebook.

”Hon föddes i Jinan i Kina den 3 juli där jag valde att göra kejsarsnittet eftersom jag fått en komplikation med moderkakan och jag hittat en av världens bästa kirurger för att operera på detta sjukhus. I Sverige är det stor risk för att blöda flera liter och bli tvungen att ta bort livmodern så jag beslöt att inte stanna här. Operationen gick perfekt - jag skrevs hem efter tre dagar och det blev som helt vanligt kejsarsnitt.”

stats