Bianca Ingrosso betalar för vännerna – sanningen om lyxsemestern

Bianca Ingrosso betalar för vännerna på lyxsemestern
Bianca Ingrosso betalar för vännerna på lyxsemestern - Foto: STELLA Pictures, MAX
Dela på Pinterest
Sommaren har Bianca Ingrosso spenderat med en lyxig semester i Spanien. Nu berättar nära vännen om hur Bianca tvingas betala för vännerna.

I början på juli skrev Bianca Ingrosso, 29, ett inlägg på Instagram och berättade att det var hennes sista dag på kontoret och att hon kommer tillbaka i September. Sedan dess har det varit ganska tyst från entreprenören på sociala medier, som annars publicerar dagligen. 

Anledningen är att hon varit på semester och unnat sig några veckor av sol, bad och lyxiga boenden i Spanien. 

Bianca Ingrossos lyxiga semester 

Hon inledde semestern med att hälsa på sin pappa Emilio Ingrosso på Mallorca. Trots att hon bodde i sin pappas lyxiga lägenhet med enorm terass, hann hon även med att bo på ett par exklusiva hotell på ön. Bland annat Nobis Hotel Palma, där de billigaste rummen kostar cirka 6000 kronor för att sedan checka in på Hotel de Mar Gran Meliá i Illetas, där priserna börjar på 10 000 kronor per natt.

Efter ett par veckor på Mallorca var det dags att bege sig mot nästa spanska paradisö, denna gång stod Ibiza på agendan där hon hyrt ett lyxigt hus och bjudit dit alla sina vänner för att njuta av fest, sol och bad. 

Vilda festandet på resan 

Bianca har knappt uppdaterat något om sin resa sedan hon landade på Ibiza, däremot har hennes vänner som var med på resan givit oss en hint om hur de har spenderat sina dagar. En av vännerna som Bianca bjudit ner till party-ön är Sanna Guidetti som fåordigt berättar om semestern i podden ”Högt i tak” som hon driver med Rosanna Charles, som också är nära vän med Bianca.

Rosanna var dock inte med på resan, men hon har fått uppdateringar om det vilda festandet. 

– Man har ju pratat med några tjejer på plats, och de har ju det skitkul, men det har också varit väldigt, väldigt stökig fest. Och liksom väldigt tidiga morgnar man kommit hem, eller nästan kommit hem vid lunch, säger hon i avsnittet.

– Det kan jag berätta att jag inte gjorde, säger Sanna och tillägger att hon åkt hem tidigare på kvällarna eftersom hon inte orkade hålla igång så sent. 

Bianca betalar för vännerna 

Resesällskapet på Ibiza bestod mestadels av tjejer, och Rosanna menar att hon känner sig nöjd över att hon inte åkte till Ibiza, trots att det var hennes tanke från början. 

– Det är speciellt att bo med tio brudar, alla har olika viljor och man har olika relationer till alla. Där på Ibiza är det också speciellt för det är verkligen att allt ska vara förbokat och allt ska vara fixat. Det är också jävligt dyrt, och det var också en grej som jag kände att så här..., säger hon och fortsätter:

– Jag vet att Bianca vill göra det här, och det här och bokar på, sen är hon generös och bara: ”Jag tar det här”. Jag är helt övertygad om att folk inte är så här: ”Ja, men då betalar vi dig 50 000 var då”.

Bianca har alltså inte snålat på semestern och bjudit vännerna på en och en annan upplevelse. Men Rosanna verkar inte vara helt bekväm med att vännen bjuder på allt – och valde därför att stanna på den Franska rivieran med flickvännen Saga Frisk Sundberg

– Jag får mer valuta för de pengarna här, än att lägga de på Ibiza och inte ens komma ihåg vad jag gjorde igår typ, säger Rosanna i podden.

Läs mer: Rosanna Charles avslöjande om flickvännen – så länge har hon varit ihop med Saga

stats