Bianca Ingrossos lyxiga detalj i lägenheten – se bilderna här

Bianca Ingrosso delar exklusiva bilder från sin lyxiga våning.
Bianca Ingrosso delar exklusiva bilder från sin lyxiga våning. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg instagram/biancaingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har köpt en våning på Östermalm. Priset? Över 40 miljoner kronor. Efter flera års renovering visar hon äntligen upp bilder på den enorma lägenheten.

Det är ingen hemlighet att Bianca Ingrosso, 29, har en välfylld plånbok.

Hennes karriär började nämligen med "Wahlgrens värld", men under åren har hon också startat skönhetsföretaget "Caia" och haft ett eget intervju-program på tv. 

Med sin förmögenhet har hon bland annat köpt sin drömlägenhet, en våning på 300 kvadratmeter på Östermalm i Stockholm, enligt GP. 

Under flera års tid har hon renoverat lägenheten, men det verkar som att det finns lite jobb kvar att göra innan Bianca bokar en dag med flyttfirman. På Instagram delar hon nu med sig av några bilder från renoveringen.

MISSA INTE: Pernilla Wahlgrens stora oro för Bianca: "Ligger och skakar"

Nytt miljonregn över Bianca Ingrosso

Av Biancas företag så är det sminkmärket Caia Cosmetics som är den stora kassakon. Under fjolåret ökade omsättningen till hisnande 569 miljoner kronor, med ett rörelseresultat på 179 miljoner, enligt Breakit. 

Under 2022 expanderade sminkföretaget också till Tyskland, vilket enligt Breakit kan vara en anledning till att inkomsterna ökat under den senaste tiden. Caia har även öppnat två fysiska butiker i Sverige.

Det går med andra ord bra för Bianca!

LÄS MER: Bianca Ingrossos nya miljonregn – efter stora succén

Bianca Ingrosso visar upp bilder på "drömlägenheten"

Även på hemmaplan har Bianca haft tur. Hon har nämligen lyckats kamma hem en lyxig våning på Östermalm. Att renovera lägenheten verkar däremot vara svårt, för det har gått tre år sedan hösten 2021, då projektet började. 

I april 2024 berättade Bianca i en TikTok att hon snart skulle få flytta in. 

– Omg, jag kan inte förstå att jag i år flyttar in till min drömlägenhet, sa hon då i videon och fortsatte:

– Jag vet att det har tagit lång tid, men det har faktiskt inte tagit så lång tid med tanke på hur omfattande renovering det här är. Men alltså den kommer bli så fin, jag är liksom blown away.

Sedan dess har det gått ett halvår, och lägenheten står fortfarande tom. På Instagram har Bianca dock publicerat några bilder som visar hur det går med renoveringen. 

Foto: Instagram/biancaingrosso
Foto: Instagram/biancaingrosso

LÄS MER: 

Bianca Ingrossos lyxboenden på semestern – svindlande summorna

Efter alla rykten – Bianca Ingrossos nya kärleksavslöjande: ”Snäll kille”

stats