Pernilla Wahlgrens avslöjande – barnet hon är mest stolt över

Pernilla Wahlgren om relationen till sina barn
Pernilla Wahlgren om relationen till sina barn - Foto: MAX. STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Det är ingen hemlighet att Pernilla Wahlgrens barn sitter på enorma talanger. Nu berättar hon vilket av barnen hon är mest stolt över.

Att Pernilla Wahlgren, 56, har en nära relation till sina fyra barn, råder det ingen tvekan om. Man ser ofta familjen umgås på middagar ute på stan eller hemma hos någon. Hösten 2023 utökades familjen med Oliver Ingrossos son Kalí och sedan dess verkade familjen kommit varandra ännu närmre. 

När tidningen Mamas årliga gala ”Åres Mama” gick av stapeln i våras utsågs Pernilla Wahlgren till ”Årets Mama-ikon” och i samband med utmärkelsen berättade hon om relationen till sina barn i en intervju med tidningen: 

– De är mina bästa vänner. De är mitt allt. Vi älskar att umgås, att skratta tillsammans. Det händer mycket, det är rörigt, men vi bråkar inte längre. Inte ens jag och Bianca, hör och häpna. Mina barn är det absolut viktigaste i mitt liv och de som jag dör för. Stackars Chrille, min man, han kommer verkligen tvåa, haha. Men det är det som är skönt att träffa en man som har egna barn och barnbarn. Han är likadan mot mig. 

Pernilla med sina barn, svärdotter och barnbarn. Foto: STELLA Pictures

Talangfulla barn 

Att Pernillas alla barn är talangfulla och har hittat sin usp i karriärerna råder det ingen tvekan om. Oliver Ingrosso är krögare och har fokuserat på en karriär inom mat. Bianca Ingrosso är en enormt framgångsrik entreprenör och driver flera stora bolag men är också en stor person i eget namn och har miljontals följare på sociala medier och frontar ofta stora kampanjer för olika varumärken. Och Benjamin Ingrosso håller på att ta över både Sverige och Europa med sin musik. Minstingen Theo Wahlgren går fortfarande i gymnasiet. 

Ett stående skämt i familjen är vem som egentligen är mamma Pernillas favoritbarn. Länge var familjen överens om att det var Theo som kammade hem rollen som favoritbarnet i familjen, men sedan tog Benjamin över stafettpinnen. 

– Mammas lilla favoritbarn gick och vann, skämtade Pernilla Wahlgren när Benjamin vann Melodifestivalen 2018. 

Året därpå berättade Bianca Ingrosso att hon har accepterat att Benjamin är favoritbarnet. 

– Min mamma har uppfostrat mig med att förstå att det här är ett fantastiskt favoritbarn. Och jag har bara accepterat det, sa Bianca då i "Wahlgrens värld".

Benjamin Ingrosso under avslutningen på sin Sverigeturné. Foto: STELLA Pictures / Annelie Cracchiolo

Barnet Pernilla är mest stolt över

Och nu kommer svaret alla väntat på. När Pernilla gästar kändisfrisören Adam Lukacs tiktok-kanal kommer frågan lite försynt om ett favoritbarn på tal, och Pernilla berättar hur det ligger till. 

– Men du kan inte riktigt säga att du har någon barn som du är mer stolt över än det andra?, frågar Adam och Pernilla skrattar. 

– Nej! Jag är jättestolt över Benjamin för hans dedikation till sitt arbete, samma sak med Bianca. Och samma sak med Oliver, alltså de är så jävla hårt arbetande och dedikerade. Men sen har jag Theo, min yngsta, som går i skolan, då är jag superstolt för att han kämpar med sina betyg och gör sitt bästa. 

stats