Så mycket kostar Alex och Amanda Schulmans lyxsemester – sanslösa summan

Paret har checkat in på ett rejält lyxigt hotell i Italien!
Paret har checkat in på ett rejält lyxigt hotell i Italien! - Foto: Instagram/@mandyschulman, Fredrik Sandberg/TT
Dela på Pinterest
Paret Alex och Amanda Schulman lever ett liv i lyx och flärd och spenderar gärna fritiden med att resa. Nu avslöjas priset på lyxhotellet de befunnit sig på i Italien.

Medieprofilerna Amanda Schulman, 44, och Alex Schulman, 48, gifte sig 2010, ungefär två år efter att de blivit ett par. Året innan de blev äkta makar fick de dottern Charlie ihop och sedan dess har paret fått ytterligare två barn, Frances född 2012 och Louis född 2017. 

Familjen bor i en stor våning på Östermalm i Stockholm. De har även ett sommarhus på Gotland där de spenderar en hel del tid, inte minst på somrarna. 

Firade 14 år som gifta 

 Den 6 augusti firade paret sin fjortonde bröllopsdag och både Alex och Amanda uppmärksammade dagen med att hylla sin käreste på Instagram story. 

Mysigt med bröllopsdag idag. 14 år. Vi har absolut redan bråkat på morgonen och jag ville skilja mig från fanskapet men nu är vi vänner igen så det blir minst ett år till”, skrev Amanda skämtsamt. 

Även Alex uppmärksammade dagen: 

”14 år som gifta med Amanda. De bästa 14 åren i mitt liv!!”, skriver han till en bröllopsbild på de två.

Till en annan skriver han: ”Får fortfarande fjärilar i magen när jag ser den här bilden”

Foto: Instagram/@mandyschulman
Foto: Instagram/@alexschulman

Sanslösa priset för hotellet

Kort efter paret firat sin 14:onde bröllopsdag lämnade de Sverige för att avsluta sommarsemestern på bästa sätt i vackra Italien. Om det var för att fira de åren de spenderat som man och hustru eller om det är en semester med familjen, är ingenting som framgår. 

Amanda har nämligen publicerat bilder på sin Instagram som visar det makalöst vackra hotell de checkat in på. 

”Obs detta är ingen Pinterest-mapp, tog bilderna helt själv”, skriver hon till bildkarusellen. 

Det visar sig att det är det lyxiga, femstjärniga hotellet Borgo Santo Pierto i Toscana i Italien. Hoteller är känt för sin förstklassiga faciliteter och höga prisklasser. Enligt bokningssajten Hotels.com kostar de billigaste rummen på hotellet över 17 000 kronor. 

Av bilderna att döma på Amandas inlägg, ser det ut som paret checkat in i en svit med privat pool. En liknande svit som Amanda tagit bilderna ifrån kostar sanslösa 53 000 kronor per natt. Hur många dagar Alex och Amanda bor på hotellet är däremot oklart.

Men smakar det så kostar det. Hoppas att paret njuter ordentligt av semestern! 

stats