Peg Parnevik bryter ihop efter händelsen: ”Jag trodde aldrig”

Peg Parnevik gör debut som jurymedlem i Idol
Peg Parnevik gör debut som jurymedlem i Idol - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Peg Parnevik är högaktuell som jurymedlem i höstens säsong av ”Idol”. Nyligen inträffade något som fick henne att brista ut i gråt.

Peg Parnevik, 29, har haft ett riktigt dunderår! I våras kom beskedet att hon är en av de nya medlemmarna i ”Idol”-juryn. Säsongen började nyligen sändas på TV4 och tillsammans med Anders Bagge, Katia Mosally och Ash Pournori är Peg på jakt efter Sveriges nya superartist! 

Peg Parnevik om Idol-säsongen 

I podden ”Peg & Penny” har Peg tidigare berättat om säsongen och varje fredag släpps ett extraavsnitt som är fullt tillägnat ”Idol”. 

– Det är skittråkigt att ni inte får träffa alla som vi får träffa och inte höra alla storys, förklarade Peg i ett avsnitt. 

Något som Peg har reagerat på är hur engagerade alla tittare är och hur mycket känslor som väcks av deltagarnas historier och röster. 

– Om ni är såhär i upprörda nu, om ni är såhär investerade nu, vill jag inte ens prata om slutaudition. Många som ni tycker om kommer åka hem. Många som jag älskade var tvungna att åka hem, säger hon.

– Jag vill inte ge bort för mycket, men det är så mycket som händer, allt som kan hända händer, och dem som man tror på, som levererade på deras audition, nu är vi där det blir ganska tydligt att de inte kommer kunna hantera pressen.

Bryter ihop i tv

Men det är inte bara hos tittarna som programmet väcker starka känslor. För Peg var det extremt tufft att eliminera deltagarna som går vidare till de livesända programmen.

– Jag kan inte prata... Det är så jobbigt bara. Man känner att de ser så krossade ut, man vill bara krama alla, säger hon gråtandes i lördagens program.

Foto: TV4
Foto: TV4

I en synk förklarade Peg att hon inte trodde att rollen som jurymedlem skulle vara så påfrestande.

– Jag trodde aldrig att det skulle vara såhär jobbigt. 

Men som stöd har hon juryveteranen Katia Mosally som stöttar henne när det känns tufft. 

– Jag vill inte att det ska vara så att de ger upp nu, jag vill att de ska känna att vi tycker att de är så bra, det är så nära liksom, säger Peg till Katia i programmet.

– Fast vet du vad? Den personen som vill det här, den kommer inte att ge upp, svarar Katia.

Foto: TV4

stats