Peg Parneviks nya avslöjande om uppbrottet: ”Exakt samma sätt”

Peg Parnevik om uppbrotten
Peg Parnevik om uppbrotten - Foto: Pontus Lundahl/TT, STELLA Pictures/Nisse Nilsson
Dela på Pinterest
Peg Parnevik har varit öppen och ärlig om sina tidigare relationer och känslorna efter att de tog slut. Men ny avslöjar hon en ny detalj.

Det var på Rockbjörnen 2023 som Peg Parnevik, 29, avslöjade att hon hittat kärleken igen. Efter ytterligare några månader avslöjades att det var Sebastian De La Vega, 38, som fångat hennes hjärta. Paret har nu varit tillsammans i över 1,5 år och verkar lyckligare än någonsin. 

När Peg Parnevik fyllde 29 i år början på september firades hon stort med en resa till Italien där paret checkade in på exklusiva Villa La Madonna i Piemonte – där det billigare rummet kostar närmare 7000 kronor per natt. 

Pegs barnbesked med pojkvännen 

Peg har vid flera tillfällen berättat om sin önskan att pojkvännen ska fria till henne och om deras barnplaner, i podden ”Peg & Penny”. Nyligen berättade Peg att hennes frisör, som är lite spirituell, berättade att hon såg barn som väntade på Peg i framtiden. 

– Hon sa, och det här ingenting mot min relation nu ”det handlar inte så jättemycket om vem du är med, det är mer att du är menad att vara mamma”. Det var så fint. Mer och mer har jag känt det att jag kanske ska få barn, berättade Peg i podden. 

Vidare berättade Peg att det var första gången hon kände att det skulle vara kul att få barn. 

– Men hur sjukt att hon bara ja, du ska få barn, säger Penny Parnevik. 

– Jag tror jag kommer bli en pojkmamma!, utbrister Peg. 

Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De La Vega på Grammis 2024. Foto: Pontus Lundahl/TT

Peg Parneviks tidigare relationer 

Men Pegs kärleksliv har inte alltid varit helt spikrakt. Innan hon fann kärleken och lyckan med Sebastian har hon varit i två andra offentliga relationer med Jesper Niklasson och dessförinnan med Filip Lamprecht. När uppbrottet med den sistnämnda skedde blev det stor uppmärksamhet i media, och båda parter har talat öppet om både relationen och uppbrottet. 

– Jag tog det initiativet. Jag gjorde slut, har Filip Lamprecht tidigare sagt i podcasten "Två meter dumheter"

Peg har under åren sedan uppbrottet pratat om ex-pojkvännen och deras relation vid flera tillfällen. Om uppbrottet har hon tidigare sagt: 

– Jag tänkte inte att vi skulle göra slut. Jag tänkte ju att vi kommer vara tillsammans för alltid. Vi kommer förlova oss snart, han kommer fria i år, sa Peg Parnevik när hon gästade podcasten "Brottarbröder" och berättade då även att uppbrottet kom som en "chock" för henne och att Filip gjorde slut med henne över sms.

Filip Lamprecht och Penny Parnevik 2019. Foto: Rojastudios/STELLA PICTURES

Uppbrottet från Jesper

När Peg och Jesper gick skilda vägar under sommaren 2023 berättade Peg om uppbrottet i ”Peg & Penny”: 

– Jag är okej. Jag vet inte, hur mycket jag ska säga. Jag pallar inte prata om det helt, säger hon och tillägger sedan: 

– Det är en konstig period i mitt liv.

Läs mer: Peg Parneviks känga till ex-pojkvännerna – syrliga videon

Pegs avslöjande om uppbrottet: ”Exakt samma sätt”

Nyligen kom Pegs tidigare relationer på tal i ett nytt avsnitt av systrarnas podcast – närmare bestämt uppbrotten från ex-pojkvännerna. 

Systrarna hade en frågestund i podden där de svarar och löser lyssnarnas dilemman. En av frågorna till Peg lyder: 

”Min pojkvän jag trodde var min soulmate lämnade mig i helgen och gjorde slut på sms, är definitionen av förstörd. Trodde han var the one, hur går man vidare?” 

– Vi har alla varit där, säger Peg och syftar på sättet lyssnaren blev dumpad på. 

Hon fortsätter: 

– Han är inte the one, jag kan säga det. Jag har blivit dumpad på sms två gånger nu, exakt samma sätt, långa relationer. Dumpad på sms. Han är inte the one, för om han hade varit det skulle han inte behandla dig så respektlöst. Att inte ens möta dig, kolla dig i ögonen och prata ut om det. Nej, nej, nej. Vi accepterar inte sånt skit. 

– Att dumpa någon på sms. När man har varit så kär och delat så mycket och bott tillsammans. 

Peg fortsätter med att ge lyssnaren flera tips och råd på hur hon ska hantera situationen, hennes främsta tips är att blocka exet överallt och inte ha någon kontakt och när den värsta sorgeperioden är över ska man passa på att göra en glowup och gå ut och ha roligt! 

Att Filip Lamprecht gjorde slut med Peg över sms är väl känt – men att hon blivit dumpad på det sättet ytterligare en gång är ingenting som hon pratat om tidigare. Om Peg syftar på relationen med Jesper Niklasson är oklart – men det är den enda andra offentliga relationen som Peg varit i. 

stats