Janni Déler har flyttat ihop med Dick Axelsson – se bilderna

Janni Delér och Dick Axelsson har flyttat ihop
Janni Delér och Dick Axelsson har flyttat ihop - Foto: Instagram/@jannid, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Janni Delér avslöjade nyligen att hon köpt ett nytt hus. Nu har hon flyttat in och visar upp den nya villan.

2022 meddelade influencer-paret Janni Delér och Jon Olsson att de valt att gå skilda vägar efter att ha varit gifta i fyra år och ett par bra mycket längre än så. Under relationen fick de två barn ihop Leon och Leia

Strax efter skilsmässan började det spekuleras om att Janni var i en relation med hockeyspelaren Dick Axelsson, men varken Janni eller Dick bekräftade relationen på flera år – fram tills nyligen. 

Avslöjar relationen 

Det var när Janni medverkade i den populära Youtube-serien ”I badrumsskåpet” som leds av frisören Emelie Johansson, som relationen kommer på tal, efter att Emelie råkar försäga sig. 

– Har ni köpt nästa hus tillsammans, eller har du köpt det själv?, frågar Emelie. 

– Jag har köpt det. Det var viktigt för mig att jag vill köpa själv, jag vet inte men när man har barn. Hade man varit själv hade det varit mer skitsamma, säger Janni. 

– Har han barn?, undrar Emelie. 

– Ja. Har vi outat nu att jag har en kille eller? Men alla vet ju, svarar Janni. 

Emelie, som till en början verkar lite nervös att hon försagt sig undrar om hon aldrig sagt något i Jannis och systern Michaela Delérs podcast ”Two of a kind”. 

– Jag är ju öppen med att jag har en kille. Det är bara att jag inte vill prata för mycket om det för att jag vill inte att han ska få skit, jag vill inte att jag ska få skit, jag vill inte att Jon ska få skit. Det har varit så mycket ångest för mig. 

Janni och Dick blir sambos 

Trots att det är Janni som köpt huset själv, kommer Dick nu att flytta in med flickvännen. Flyttlasset gick av stapeln under sista helgen i september och på Instagram uppdaterade Janni sina följare om känslorna: 

“HEJ FRÅN VÅRT NYA HEM!!! Fick nycklarna idag och det känns så overkligt!! Längtar efter att visa er allt, men nu är jag utmattad efter en lång flyttdag!”

Trots att Janni själv inte sagt rätt ut att Dick flyttar in i det nya huset med henne, avslöjar Jannis syster det nya samboskapet. På sin Instagram story berättar hon nämligen att hon ska hjälpa Janni och Dick att flytta. 

Foto: Instagram/@mdeler
Foto: Instagram/@mdeler

Visar upp bilderna inifrån huset 

Dagarna efter flytten var det ganska tyst från Jannis håll, drygt en vecka efter att flyttlasset gick meddelade influencern att hon haft fullt upp med att packa upp och boa in sig i nya villan. 

Samtidigt passar hon på att visa upp bilder inifrån sitt nya hem. Huset, som ligger precis vid vattnet, har en fantastisk utsikt över vattnet – en detalj som Janni verkar vara helt förälskad i. 

Jag känner mig redan så hemma här, det är galet hur snabbt det gick. En otrolig känsla”, skriver Janni. 

I en video på Youtube visar Janni upp den 160 kvadratmeter stora villan. Huset har stora fönster med ett enormt ljusinsläpp, stora öppna ytor och en tomtarea på 2843 kvadratmeter. Utgångspriset var satt till 16 miljoner kronor, men såldes tillslut för 15 miljoner kronor, enligt Booli.

Foto: Youtube
Foto: Youtube

MISSA INTE: 

TV4-profilen Filippa Fernqvist visar upp 8 år yngre kärleken Wiktoria

50 kluriga och roliga gåtor och tankelekar för barn

Allt om Mauri Hermundsson: Längd, flickvän och medverkan i "Bäst i test"

stats