Bianca Ingrossos intima framtidsplaner: ”Hångla i timmar”

Bianca Ingrosso avslöjar intima önskan
Bianca Ingrosso avslöjar intima önskan - Foto: Youtube, STELLA Pictures/Avalon
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso delar med sig av sina framtidsdrömmar och avslöjar en plan hon har.

Bianca Ingrosso, 29, har många strängar på sin lyra. Förutom sina succébolag: Caia Cosmetics, Ani Jewels och Àvora Studios håller hon i skrivande stund på att lansera ett varumärke, Mi-No Market, med sina bröder Oliver Ingrosso och Benjamin Ingrosso

Läs mer: Syskonen Ingrosso syns i Italiensk tidning – här är varför

Att hon håller sig sysselsatt med karriären råder det ingen tvekan om – däremot verkar det som att det inte händer riktigt lika mycket i hennes kärleksliv. Sommaren 2022 gjorde Bianca och Phillipe Cohen, 30, slut efter nästan 10 år som par, och sedan dess har Bianca varit singel. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso gjorde slut 2022. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Biancas händelserika år som singel 

Men hennes två år som singel har inte varit händelselösa. I en video på Youtube berättar hon att hon hunnit träffa en och en annan man under åren: 

– Jag har varit singel nu i två år. Jag har ju då blivit kär, hjärtekrossad, kär igen, betuttad, absolut inte legat runt, absolut inte varit på mycket dejter. Träffat psykfall. Blivit äcklad ett x antal gånger. Alltså what the fuck, de här två åren, säger Bianca. 

– Men jag har hållit genuint glad genom hela tiden ändå. Alltså förut med mig och Phillipe så kunde jag bli ledsen så jag blev bitter och arg.

Bianca passar på att berätta hur hon mår: 

– Jag är väldigt lycklig. Jag är verkligen det. Och jag vet liksom inte riktigt varför, det är någonting i mig. Jag vet inte om jag stängt av och flytt, för jag har verkligen varit med om skit senaste året, men jag tror inte det. Jag tror att jag har åkt på såna nitlotter att jag inte är chockad längre. Jag har inga förväntningar längre, vilket är ganska tragiskt i sig. 

Framtidsdrömmarna 

I samma Youtube-video svarar Bianca på frågor hon fått in av henens följare. En person är nyfiken på att veta vad Bianca drömmer om i framtiden

”Vad är din absolut största dröm i livet på det personliga planet om du verkligen får drömma dig bort?”, lyder frågan. 

– Min största, största, största dröm är såklart att hitta kärleken. Jag tror att det är därför jag känner mig lite spretig, för att jag tror att jag lägger någon grund i att ha en partner. Men det drömmer jag om, att verkligen bli kär på riktigt. Jag kommer aldrig nöja mig och bli tillsammans med någon om jag inte känner att det här är min livspartner. Få fyra barn, drömmer jag jättemycket om.  

Foto: Youtube

Intima framtidsbeskedet 

Nyligen berättade Bianca Ingrosso att hon åkt till hotellet Landet Stay, strax utanför Stockholm. Hoteller består av ett antal designade stugor som ska ge intrycket av att komma till sitt lantställe. 

Bianca delar med sig av bilder från sin vistelse, om hon är där privat eller för något jobbrelaterat, förtäljer hon inte. Men det ser minst sagt mysigt och harmoniskt ut! 

Foto: Instagram/@biancaingrosso
Foto: Instagram/@biancaingrosso

Däremot skriver hon att hon vill åka tillbaka i framtiden, gärna med någon speciell. 

”Nästa gång vill jag komma hit för att se tillbaka och sova länge, andas, reflektera, lyssna på mina lugnande spellistor, kanske skriva lite och förhoppningsvis ha någon att mysa med och hångla i timmar”

Foto: Instagram/@biancaingrosso
stats