Linn Hegdal visar upp relationen till Kristin Kaspersen

Linn Hedgal visar upp relationen med Kristin
Linn Hedgal visar upp relationen med Kristin - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht och Linn Hegdal har varit ett par i ungefär två år. Nu visar Linn upp relationen till sin svärmor Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen55, är en folkkär programledare och tv-profil. Sonen Filip Lamprech 27, har gått i sin mammas fotspår och blivit en folkkär tv-profil. Under sina år i rampljuset har han hunnit medverka i många stora produktioner och bland annat kammat hem vinsten i "Hela kändis-Sverige bakar" och "Let's Dance", där han även träffade flickvännen Linn Hegdal, 29. 

Ett av Filips senaste äventyr var att segla över Atlanten i programmet med samma namn. Filip publicerade ett inlägg på Instagram innan avgången i Spanien tillsammans med resterande deltagare. Och några veckor senare såg han också till att meddela att de lyckats ta sig över Atlanten helskinnad och att han befann sig i Brasilien. 

Kristins gåva till Filip inför äventyret

I en intervju med Expressen berättade Kristin att hon saknade Filip under tiden då han var ute till havs. För att visa sin kärlek till sonen passade hon därför på att skicka en gåva till honom under båtturen.  

– Jag skickade med ett brev och ett kuvert med lite bilder, säger hon till tidningen och fortsätter: 

– Det var en självklarhet, är man borta så länge, ibland kanske man behöver någon hälsning hemifrån. 

Linns hyllning till sin svärmor

När Kristin Kaspersen nyligen fyllde år var det Filips tur att ge henne en gåva. Tillsammans med flickvännen Linn gav de Kristin ett par guldiga skidglasögon – perfekt till den annalkande vintern. 

Foto: Instagram/@linnhegdal

Linn passade även på att hylla sin svärmor på den stora dagen. I ett videoklipp på sin Instagram-story där Kristin Kramar sin son skriver hon: 

”Grattis till världens bästa Kristin och världens bästa svärmor! Som jag älskar dig”

Linn och Kristins nära relation 

Att Linn och Kristin har en nära relation till varandra är något de ofta visar upp på sina sociala medier. När Linn fyllde år i mitten på september delade Kristin med sig sin kärlek för sin svärdotter i ett känslosamt inlägg på Instagram. 

Idag fyller hon år, finaste, roligaste, snällaste Linn Hegdal. Så tacksam du klev in i mitt liv 2019 och för att du idag är en del av min familj. Stort grattis! Love you”, skrev Kristin då. 

Så fint att hela familjen står varandra så nära!

Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby 

stats