Laila Bagge talar ut – sanningen om skilsmässan från Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren och Laila Bagge gick skilda vägar 2015.
Niclas Wahlgren och Laila Bagge gick skilda vägar 2015. - Foto: Youtube
Dela på Pinterest
Laila Bagge och Niclas Wahlgren gifte sig 2010 och var gifta i fem år. Nu berättar Laila sanningen om varför de skilde sig.

Det var i slutet av april som tv- och radioprofilen Laila Bagge, 51, meddelade att hon och sambon Korosh Kananian, 33, hade gått skilda vägar efter nio år tillsammans. 

”Jag och Korosh har haft nio underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner” , skrev Laila på Instagram då. 

Några månader efter uppbrottet berättade hon att det är inga problem att behålla en vänskap med ett ex, förutsatt att relationen avslutades på ett bra sätt. 

– Det där med att vara kompis med ett ex. Jag tror att det i mina fall handlar mest om hur det tog slut. Tar det slut på ett sätt så att båda kan vara vänner så är det inga problem, förklarade hon till Expressen i juli. 

Laila är vän med flera ex 

Innan Laila och Korosh blev ett par var Laila gift två gånger. Första äktenskapet med Anders Bagge, som varade i sju år och tog slut 2001. I samband med att Laila Bagge medverkade i ”Let's dance” 2009 inledde hon en relation med Niclas Wahlgren, som också dansade i programmet samma år. 

Redan året efter de träffades gifte de sig, och 2011 välkomnade de sitt första gemensamma barn till världen, Kit Wahlgren. 

Efter fem år som äkta makar valde paret att gå skilda vägar 2015, men har sedan dess behållt en god relation till varandra och prioriterar sonens välmående. 

– Jag är glad för den andres skull. Allt handlar om att ens barn ska må bra. Det gör de om föräldrarna är lyckliga. Mitt ex och jag har ju skilt oss – då behöver man inte hålla på att tjafsa om saker som man gör när man är tillsammans, sa Niclas Wahlgren till Expressen 2020.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren 2013. Foto: FameFlynet Sweden

Därför skilde sig Laila och Niclas

Men nu har det framkommit varför paret valde att gå skilda vägar. Det är i radioprogrammet ”Rix Morronzoo”, som Laila är programledare i, som uppbrottet kommer på tal. 

Laila fick nämligen en fråga i programmet som handlade om hur Laila hade agerat om en pojkvän inte fungerade ihop med hennes hund. Och Laila berättar då att hon varit med om precis en sådan situation. 

Under äktenskapet skaffade Laila och Niclas hunden Brorsan ihop, men efter ett tag började Niclas tröttna på hunden. Något som Laila inte kunde acceptera, och ställde ett ultimatum till maken. 

– Då sa jag, ”ja du får välja, det är bara att dra”, säger Laila. 

Roger frågar om det var Niclas som valde att lämna – men så var det inte.

– Nej, det var ju jag som gjorde det. Men valet var väldigt enkelt. Antingen kommer ni överens eller så får du sticka. Så jag tror att det var det till 50 procent, förklarar Laila.

stats