Kristin Kaspersens stora lycka med Filip Lamprecht och Linn Hegdal

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har varit tillsammans sedan januari 2023.
Filip Lamprecht och Linn Hegdal har varit tillsammans sedan januari 2023. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest

Kristin Kaspersen, 54, har två söner med två män: Leon Fahlén, 20, med Hans Falén och Filip Lamprecht, 27, med tillsammans med Martin Lamprecht. 

Filip Lamprecht är den sonen som gått i mammas fotspår och har synts en hel del i tv-rutan. Han har varit med i ”Fångarna på fortet” och ”Förrädarna”. Han kom på andraplats i ”Sveriges mästerkock VIP” men har tagit hem vinsten i ”Hela kändis-Sverige bakar”, då tävlade han med friidrottaren Michel Tornéus. 

2021 vann han även "Let's dance", där dansade han ihop med, numera flickvännen Linn Hegdal. I januari 2024 avslöjade de nämligen att de var ett par och att de dessutom firade ett år tillsammans. 

Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Kristins längtan att bli farmor 

Filips mamma Kristin Kaspersen har en nära relation med sonens flickvän och har lagt upp flera bilder med Linn senaste åren.. 

Läs mer: Linn Hegdals gåva till Kristin Kaspersen – visar upp relationen

I ett avsnitt av sin podcast "Nyfiken på", gästar tv-profilen Marie Mandelmann, 60, berättar Kristin att hon hoppas på att snart kunna bli farmor. Under intervjun kommer duon in på samtalsämnen barn och barnbarn. Kristin berättar då att hon passar på att göra saker för sig själv nu, eftersom hon vill vara tillgänglig och närvarande när familjen väl utökas med barnbarn. 

– Då tänker jag att jag behöver göra det nu. För jag vet inte... säg om fem år eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill ju inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära, säger Kristin Kaspersen. 

Glädjen med Filip och Linn 

Under sommaren har Kristin spenderat mycket tid i Stockholms skärgård där hon hyrt ett hus, men även i Järvsö där hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson växte upp. Efter Lill-Babs bortgång har döttrarna fått ärva huset och under längre ledigheter passar de ofta på att åka till Hälsingland. 

Innan alla jobbprojekt drar igång inför hösten spenderade Kristin en sommarhelg i huset, i sällskap av Filip och Linn. Dagarna spenderades på bryggan, goda middagar och en hel del projekt i huset. 

”Galet härlig helg i Järvsö! Renoverat, rivit altan, skrattat, AW, kräftskiva och sköna bad i Ljusnan. Vad mer är möjlig? Älskar att vara aktiv och samtidigt får huvudet vila. Drömhelg! Nu taggad på ny vecka. Godnatt!” skriver Kristin till bilden.

Även Filip har delat med sig av stunder från den mysiga helgen. 

”Spenderade i alla fall sista 2 dagarna i Järvsö! Lyckades hinna ha kräftskiva, riva upp vår fuktskadade trall, hitta lite gamla bilder, vandra lite, bada i Ljusnan, upptäcka TikTok filter och såg TYP en blodmåne??”

Så härligt för er!

stats