Bianca Ingrossos avslöjande om måendet: ”Ganska omtumlande”

Bianca Ingrossos ärliga ord om måendet
Bianca Ingrossos ärliga ord om måendet - Foto: Youtube
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso berättar öppenhjärtligt om hur hon mått på senaste tiden.

Bianca Ingrosso, 29, lever ett hektiskt liv med en hel del på sitt schema. Hon arbetar inte bara med det framgångsrika skönhetsvarumärket Caia Cosmetics, men även med smyckesvarumärket Ani Jewels samt klädmärket Àvora Studio. Hon är även en stor profil i sin egen person, och är ansiktet utåt för flera stora kampanjer, exempelvis underklädesföretagen Calzedonia och Intimissimi. 

Förutom att vara en extremt framgångsrik entreprenör är hon även stor på sociala medier, på hennes Instagram är det 1,4 miljoner personer som följer henne. Och nyligen gjorde hon en efterlängtat comeback på Youtube – till följarnas stora glädje! 

Bianca om kärlekslivet: ”Gått på nitlotter” 

I den första vloggen som Bianca publicerar på plattformen på över ett år, får tittarna följa med henne under några semesterdagar på Mallorca. Då berättar hon även om hur kärlekslivet ser ut idag: 

– Juste, det är man också, råsingel. Fortfarande, still going strong. Jag blir aldrig kär i killar, jag har verkligen förstått att det är ett problem jag har. Att jag inte kan bli kär. 

Hon fortsätter: 

– Vi kan prata lite snabbt om det. Jag har haft det lite upp och ner med det, ingenting som har med mitt ex att göra, det är med en annan person. Men nu är jag väldigt singel och börjar precis komma tillbaka till det stadiet där man vågar öppna upp sitt hjärta igen, för att jag har blivit... Ugh, en annan gång kan vi prata om det. Men gått på nitlotter, det har jag. Det kanske måste släppa lite för att jag ska hitta den där perfekta mannen, som ska vara 10 av 10. 

Läs merBianca Ingrossos ärliga ord om kärlekslivet: ”Gått på nitlotter”

Ärliga orden om måendet

Vidare in i videon kan Bianca även berätta att hon haft en tuff tid, de senaste åren och att hon inte mått helt hundra. Hon berättar: 

– Det har varit väldigt mycket för mig på senaste tiden. De senaste två åren har varit ganska omtumlande. Det är ingenting som ni vet om, eller kommer få reda på. Det är väldigt privat. Men det har liksom kommit till mig nu. Saker som jag har varit med om, dagarna går där hemma och man lever på och jag är ganska bra på att byta mind-set och jag tar ingenting personligt. Jag har väldigt svårt att bli arg på folk, jag har väldigt svårt att känna besvikelse. Jag är alltid såhär ”aja”, jag tror att jag har vant mig att bli besviken. Så att ingeting chockar mig, säger hon och fortsätter: 

– Men sedan jag kom hit och hamnade i lite mer tystnad och man har inte lika mycket saker att göra på dagarna. Så var det som att jag blev lite ledsen och lite ängslig, inte så att jag har tänkt så mycket utan bara lite skör. Jag har varit väldigt känslig för energier. Så jag har längtat till Ibiza för att kanske rymma känslor som pågår i mig. Nu har jag njutit av att bara få vara med mig själv här och inte rymma från mina känslor

Slutligen vill Bianca förtydliga att hon trots alla känslor som strömmar i hennes kropp, mår bra. 

– Jag mår bra, det lovar jag er, jag skulle inte kalla det hjärnspöken. Känslorna ligger där i kroppen och kommer fram lite. Men idag var första dagen som jag låg här helt ensam och kände ett lyckorus.  

stats