Zoe Fay Browns avslöjande om könet på bebisen: ”Sjukt pirrigt”

Zoe Fay Browns avslöjande om könet på bebisen
Zoe Fay Browns avslöjande om könet på bebisen - Foto: Instagram/@oliveringrosso, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Nyligen avslöjade Oliver Ingrossos flickvän Zoe Fay Brown att paret väntar sitt andra barn. Beskedet kom bara veckor efter sonen Kalís 1-årsdag. Nu berättar hon om graviditeten och bebisens kön.

I början på september 2023 välkomnade Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown sitt första barn till världen – sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso. Sonen har synts till en hel del på sociala medier och blev direkt familjen Wahlgren-Ingrossos ögonsten. 

Foto: STELLA Pictures

Zoe har vid flera tillfällen avslöjat att hon och Oliver gärna vill ha syskon till Kalí i framtiden. Och drygt tre veckor efter Kalís 1-årsdag avslöjade Zoe att önskan gått i uppfyllelse och att paret väntar barn igen. 

”Ja hehehe vad säger man? Snart blir vi 4”, skrev hon på Instagram. 

Zoes avslöjande om graviditeten 

Lyckan var total hos hela familjen och inlägget kommenterades av både Zoes och Olivers mammor, som givetvis var överlyckliga att få ett barnbarn till. 

”Som vi längtar!!!”, skrev Zoes mamma Maria Brown. 

”Jag är den lyckligaste farmorn i hela världen och ni är de finaste bästa föräldrarna älskade lilla Kalí och lilla kommande bebisen kan fååååå!!!!”, kommenterade Pernilla Wahlgren. 

Men det är inte bara familjemedlemmarna som är glada över nyheten. På Instagram har Zoe fått mängder av nyfikna frågor om graviditeten, hon passade då på att hålla i en frågestund för att kunna besvara följarnas funderingar. 

En av frågorna lyder: 

”Var den nya graviditeten planerad?” 

Varpå Zoe svarar: 

”Ja det kan man väl säga, jag slutade med preventivmedel och vi kände väl att det händer när det händer liksom” 

Foto: Instagram/@zoefaybrown

En annan person undrar hur Zoe mår i graviditeten och om det är någon skillnad på den första och andra gången: 

”Asså skit hahaha, men definitivt bättre än förra! Jag mår så så så illa när jag är gravid, har knappt kunnat gå hemifrån sen vecka 6. Men det har gått fortare denna gång då man redan har en liten att ta hand om så det tackar vi gudarna för” 

Foto: Instagram/@zoefaybrown

Avslöjandet om könet 

Lilla bebisen är beräknad till april, vilket innebär att det blir ungefär 1 år och 7 månaders ålderskillnad mellan storebror Kalí och den nya familjemedlemmen. 

Och många verkar nyfikna på om Kalí ska bli storebror åt en syster eller en bror. En person undrar nämligen om föräldrarna planerar att ta reda på könet på lillen i magen. 

”Vi vet inte könet än, men har gjort nipt så bör få svar när som helt. Sjukt pirrigt!! Vad tror ni det blir”, svarar Zoe. 

Däremot har hon en stark känsla av vad det är för kön på bebisen. 

”Vad säger din intuition om kön? Mamman har alltid rätt”, skriver en följare och Zoe svarar: 

”Jag tror pojke! Men bryr mig inte om vad det är, bara glad att kunna bära och föda barn”

Det återstår att se om Zoes intuition stämmer eller inte. När Zoe var gravid med Kalí avslöjades det att hon och Oliver väntade en pojke på hennes babyshower, som hade temafärg blått. När, eller om, de väljer att gå ut med vilket kön det är denna gång, väntar vi med spänning på! 

Foto: Instagram/@zoefaybrown
Foto: Instagram/@zoefaybrown
stats